Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Таблото ми е кај комерциајлна банка во центар.Значи кога од плоштад влегуваш во центар одма од десна страна ти е комерциајлна банка.Трето табло по ред сме .Прво е на Кочо и на Економски факс. и фајнали ние. Тројка сум да знаиш и то.Те сакааам Катуш и ќе земеме две табли јајца хахахахаах
    Кажи ми да ти кажам работава...коа го видов на темана...тој Илија прв пат го видов ама доволно беше :drk: :sekss:хахахаххаха
    Аххх Катуш Катуш што ти значи да имаш 18 хахах у последно време само за мужи зборам.Ама не сум јас крива друштвото така ми налага од школо место да се учи само зјапаат во газови машки:kesa:
    Инаку треба така да се видиме јас и ти и да отидеме на заедничка прошетка низ електро:pos2:или еве низ градот(имаме ист вкус не за друго па ке се шмекне нешто)

Те сакаааам и ми фалиш пааа:cry:
    Се пребацив на профилот да не испадне дека ептен си праиме дијалог хихих..иначе да ги баравме јас и ти јадните од електро немаше да ги најдеме:pos2:Тоа се вика судба..Него само јас и ти си знаеме како е да бидеш партнер на персона од електро посебно ако е недела колоквиумска...
    Инаку би рекла категорично да за Тони Фен и погледни го Илија Пенов и тој ми го фати окцето:kesa:
    Но во секој случај ниедни машко не може со информатичари:pos2:
    Народе погледнете го министерот и ќе сфатите дека и др информатичари се згодни:pos2:
    Те љубам Катуш
    R
    Кажаа на Канал 5 дека на 10 јули во Скопје ќе има концерт!
    :vozbud:
    Има и на официјалната страна на Сантана за концерти.
    Ќути ќути и јас сум изненадена ,дееем тоа ќе биде проклето предобро најдобро :)
    Ма не да е гоод,вери год е,перфект.Епа мило ми е стом можеме да смекаме машки по ист вкус.Леле ке има ремет на некои одбрани членови.
    Хаха запознај ме немам ништо против,само да не испадне полошо послем :pos2: :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
    :helou:
    Ај те молам оди прочитај ми го рефератот на секс тамта плиссс
    Бејб,уживај има џокери ја во рака,а тешко е,тешкото.
    Бој ..не ни знаеш која историја ја има,сепак за машки нели немаме ист вкус?
    Жено ќе одам на МИМ!!!!!!! Арм нема нишо ново. Жено не праиме утре математика! Те сакам! Жено во четврток во 7 ипол во инфо центарот на Еу, да доеш ќе има изложба, да ги вииме спотовите!!! Те сакам! Ќе поцркам од среќа!
    Леле Катуш не можам да ти пратам слика од проста причина што не ни дадоа цд..но ако сакаш ќе ти дадам сликичка кога ќе се видиме и сакам значи САКАМ слика од тебе и тоа обавезно..Те љубам:back:
    Ејјј,не ми кажа за изборот бре Катуш, на машки добар беше или немам стил?
    Хахаха,ќе ми бидееешшш,не се секирај.
    Ако се сака-се може:)

Еве ти мое мсн,адни ме,па кога ќе се вратам од факс ќе ти кажам шо е,како е:)
    magde_16_sk@mail.net.mk
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom