М М Маwечко 21 април 2009 Оооооооо, какво е мало бебе. Иначе да ти се пофалам, имам зајче Многу е флафи и за гушкање и за галење и за гмечење А ти што бараш дома? Не треба да одиш на екскурзија?
Оооооооо, какво е мало бебе. Иначе да ти се пофалам, имам зајче Многу е флафи и за гушкање и за галење и за гмечење А ти што бараш дома? Не треба да одиш на екскурзија?
Zaphod Beeblebrox 20 април 2009 Ај коа ке има такво нешто ке поминам со Пунтото на другарот (да,да не е Југо) и ке свирнаме пред твојата куќа како поздрав.
Ај коа ке има такво нешто ке поминам со Пунтото на другарот (да,да не е Југо) и ке свирнаме пред твојата куќа како поздрав.
Zaphod Beeblebrox 20 април 2009 Сум тргнал али незнаев. Кога дознав каде ме носат, скокнав од колата во движење. (иначе ова за Југовциве е вистински опис на возниот парк на Ѓорчепетровците)
Сум тргнал али незнаев. Кога дознав каде ме носат, скокнав од колата во движење. (иначе ова за Југовциве е вистински опис на возниот парк на Ѓорчепетровците)
Zaphod Beeblebrox 20 април 2009 Ако тргнале веќе во Гранд ке им се исплати да стават бензин во Југото или Голфот. Турбо фолкот - и нема граници и економски проблеми....
Ако тргнале веќе во Гранд ке им се исплати да стават бензин во Југото или Голфот. Турбо фолкот - и нема граници и економски проблеми....
Zaphod Beeblebrox 20 април 2009 Секогаш има простор за грешка. Како и да е Ѓорче е длабоко поврзано со Гранд. Ја сеуште сум имун на тоа.
Секогаш има простор за грешка. Како и да е Ѓорче е длабоко поврзано со Гранд. Ја сеуште сум имун на тоа.
S S Supreme06 19 април 2009 kolku samo vredi..KOLKU SAMO. Idi prakjaj srcinja od kaj drug na meto sea..zalam. Ne ti trebam jas.
S S Supreme06 19 април 2009 Jbg...takov sum..ustvari znaes kakov sum...ne se premisluvam................lesno ))))))))