mile_panikaaa
Поени од реакции
9

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Тапа беше, немаше људи ич. Зашо незнам. Иначе амнезија е најпуна, не јади бурек сеа...
    затоа вчера бев у амнезија и пројдов СУПЕР. ти иди у маестро и вези гоблени таму...
    ...Даниел,одамна ме немало овде.Еве да не речеш после рецка не сум удирала =)

ПозЗ
    е заш бе? па најубоо е у амнезија бе алооо !!!!! најљуди ида таму.

јааа.. бев у амнезија.. и умрев од досада :( слабо људи некако ...
    аууу ми се спиеее =(
    е баш не са исти фаце... мене не ми е скината папочнава врвца у меастро бе да му гебем... жиотов го остаев таму со онја старуѓиене... :@
    задоволни сте сеа ти и ивана? еееееебаго...
    вечер кде бе дечко? :)
    Абе сељаци не мислим на особе од село. Сељаци онакви мрсни, прости, копиљана без понашање. Плус увек кај ќе доем на тиа келнерите им требаа сто саата дур ми донеса една ебана столица !!
    Ивана само ради една причина сака у маестро. И тоа ако она не примеќа, само она сака таму да иде. Епа нека иде ако толку сака.
    шо има у маестро бе???:toe: сељаци од разни области.
    ич па не ми требаа.
    што ти фали у амнезија?
    :tapp:
    Лики, озбилно ќе те тепам не прашуј глупости! :icon_lol:
    На кафее... па у петок излеа. Пошто овја петок учимо, а овја фармацевтиве са на пракса и тако то, ќе идемо излеа.
    Ќе те обавестим накнадно .. don't worry!!
    папааааааааааа :)
    еееееее дете пусто накрасито
    шта има? :)

п.с. немој да ти паднало на памет да го прашуеш ивица уште еднаш како е со пирс или ти гебав!!!!!!!!!! :@
    Абе, во податоци за контакт имаш остаено твој мсн, на мснот ти е името :pos:
    Дан мислиш случајно дека некој друг ми кажа...:)
    Адни ме за пријател и ке видиш слики :)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom