Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Жено те сакам! Со Матеа се најдовме по грешка у град и заедно баравме за МИМ. Најдов библиотека, музеј, оноа на Мајка Тереза а за црква не даваат да снимаш без одобрение до патријаршија за кое јас немам време да го доставувам. Утре 8ипол ај помини од кај мене заедно да идеме?
    Катуш ништо не отпаќа и да пунев 19 хихих..ама пунам само 18..Тоа е најмалецко сум у клас бе...ама најпаметно хехе:)
    Те љубам и едвај чекам да те видам..
    Катууушш имам само 18..конечно и јас напунив..хихихих.Те љубам премногу..детаљи за славје ќе ти кажам коа се ке биде договорено.Те саакааам
    Нема проблем за тоа,кога можеш врати.Незнам јас од мало го научив на недела еднаш,правилно е дури двапати на десет дена.Имаш срека што нема да го изнасаш извесно време инаку ке мора и ампули за паразити,јас со 3-4 поминувам летото,зимото не е толку страшно нема многу.Е мора да е за бебиња нормално,шампонот,секаде трлај немај галје и во око да му капне или да голтне,специјалните не се опасни ниту за кожа.Има и балсами за после шампон ама многу се мрси и сплеснува влакното,еднаш само купив и толку.најважно ти е на хигиенски навики да го научиш,со малку дресура се може да научи.Па ако планираш некогаш може на некоја изложба да се видиме во иста група ке бидеме.Јас морам ради оценка,не даваат да се пари без неа.позз
    Ах, мило ми е што ти го разубавив денот:) Иако е многу врнежлив... Ама сепак, добар е:)
    Се надевам дека ќе ми биде лесна и покрај тоа што имам тестови по математика и хемија. :)
    Хехе сакав и јас, ама нема.
    Ај идам ја да јадам, па да спијам, за да можам утре да станам. :)
    Добра ноќ. :):):)
    A kakov sampon koristis za bananje,kupi si nekoj neutralen i da pisa za sekojden.Nezanam jas so triksi go banjam ednas nedelno,ubavo cel.A inaku samo nozete ako epten se isvalka.Na mokro vreme ne go ni setaj.Niz doma pravi mu gimnastika.Ne e stetno nema dokazi deka ke se iritira kozata od cesto banjanje.
    Osobeno ako ti spie vo krevet i ti se kacuva po fotelji niz doma,mora da se banja.
    Procitav vo vetkatce.
    Ништо жено, барем ја прочита? (кажи да) аахахаха . Ама жено те сакам ја! ајде тргај ќе збориме коа ќе доеш!
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom