Complete
Поени од реакции
69

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• М
    Епа супер,значи не ти пречат црвени коментари:)Добро човече си бре зима:)Ај поздрав,добра ноќ,утре-строг пост!Немој нешто мрсно да си пробал...
    М
    Хахаа,што да правам,така ме создале се долго и опширно да објаснувам:)Инаку како вечен непријател на твојот Интер,одбивам да пишувам со плава боја,да не се чудиш за сивава.Абее,можам ас и со црвена,ама нескам да провоцирам:)
    М
    Ооо другаре зима,твоја другарка мрак од стомакот мајчин со баскет в рака е излезена.Тренирав кошарка,прва љубов ми е,а сега паузирам,се надевам не за долго:(Е сега смешниот дел.Кошарка обожавам да играм(како и фудбал,одбојка,ај знаеш итн..)ама никогаш не сум сакала да гледам на тв.Кога играм чувството е незаменливо,ама кога гледам досадно ми е.Не гледам кошарка,ама за фудбал и од школо бегам и на англиски не одам,да не пропуштам некој (за мене)интересен натпревар.Тоа сум јас,гомцето мрак кое фудбалот го обожава,но за кошарка играње па душа дава(гледај зима,има и рима):)
    G
    Супер. Ама ај ан МСН да се договориме, потис да ставам на хартија и то...
    М
    Оооу,сега кажи ми и дека Мурињо го сметаш за најдобар:)Колку што има во мене љубов за Манчестер Јунајтед(да се знае:)) толку ги мразам Жозе и неговите фдбалерчиња.Требаше да претпоставам дека си за низ,темно плаво преовладва кај тебе:) црвената е подобра(боја) од плавата:)Не се навредувај,само се зафркавам:)
    М
    :)Според клипот што сум го ставила.Здраво,јас сум Анита имам речиси 15 год.Навистина не знам зошто си помислил и напишал било каде дека сум била машко.Девојче сум бре човеку,не сваќам зошто не веруваш и што те тера да мислиш дека сум машко...поздрав човеку...
    К
    СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ СиСаЈ
    Еј, ако идете на баскет пиши ми овде или ѕврцни ми. Топката кеј тебе ми е?
    Добровенајдов х)
    Марија..ск..од гетото..али не кажуам поточно сеа каде =) ...воедно,додве гимназијалка,али не е мн битно тоа , рЕперчина у душа ..И доста сеа за сеа
    благодариме на вниманието =)
    Нааааах, не моем вечерва... утре ќе ве частим у градинка, за роѓенданот. Чекав заушкариве да озраа...:)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom