AnAnA 16 април 2009 хахаха да да знам за шо ти е... не се секирај бе срце знајш дека за тебе се прам... кај сакаш ке те однесам:motor:
хахаха да да знам за шо ти е... не се секирај бе срце знајш дека за тебе се прам... кај сакаш ке те однесам:motor:
lady_QUEER 16 април 2009 Тоа да горе доле секој,особено повозрасен веке има претстава што му стои најдобро...инаку и Лепа Брена е шишана кратко ако следиш...
Тоа да горе доле секој,особено повозрасен веке има претстава што му стои најдобро...инаку и Лепа Брена е шишана кратко ако следиш...
Esobar 15 април 2009 кики кога си ми пишала не бев тука јадев ќе ти одговорам на мсн срамота е вака сите ќе читат :back:
AnAnA 14 април 2009 пер кај си? ме заборај. убав ти е профилов за разлика од мојон хаха и така и слично и то и чао. и толку. поз :kez:
пер кај си? ме заборај. убав ти е профилов за разлика од мојон хаха и така и слично и то и чао. и толку. поз :kez:
Milanez` 14 април 2009 Кога ќе бидеш дома средими профилот, гледај денес да е инаку ја го средувам пасот ваљда го памтиш...