пробистипка
Поени од реакции
130

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Хелооу...
    гледам некој се труди на тетовски да збори а? :):):)
    поздрав!
    ти го читав сега постот во Пријател странец .... мене не ме рачунаш во странство ? хаха :):):)
    К
    Па кај си ма ти :)

Гледам си составила некоја анализа, па реков да те замолим и мене една да ми состаеш ако сакаш ? :back:
    хај..
    да не го имаш рецептот за тоа со пастрмките.. уствари.. небеше со тоа.. туку пастрмајлија се викаше..?
    Сакам да пробам да направам нешто дома... ( нее!, не го крадам рецептот.. само го позајмувам на една недела. после тоа ќе го вратам...хихи )
    позз
    Па да тебе свекако ти е Интересатно:)ХАха:) Ако уживај си замарај така треба.ТАка позната ќе станеш.А цицкете не ми ги чепкај :) najseksi mi se :)
    абе се губам... многу сум зафатан, само така наминувам на форумот во последно време :)
    ХАХАХАХАХА! Лееее ова ти беше нешо најбоље.Хахах ме насмеа еј.Да да ги смував вечерта.Ми го изгореја гзот од фаќање.А иначе ЌЕ видиш у која смисла коај ќе те видим:) .A иначе како моеш дома да седиш на вакво време?алал да ти е и не ме вреѓај бе :).ХАха
    Хаха Од кај па сеа тетка во црвено ја!? леле.МИслим фала еј .. не ти го забраам ова. А иначе сеа сум ко биљбиљ :)Поминаја ехее одааамна како може да не поминат.ТИ како си ми ?
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom