Вештица
Поени од реакции
856

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Да.. одамна нема излезено добра комедија..
    Овој good morning vietnam беше добар.. затоа е од „пред раатот“.. хехе...
    А... sex drive и american pie 5?
    најс..
    Јас ring не ни стигнав да го гледам.. ми го раскажаа, па.. немаше да ми биде интересен ако го гледав...
    А како стоиш со комедиите?
    Мене и тие ми се интересни..
    Посебно, Good morning vietnam...
    Го имам гледано!!... само.. не пошто мн сакав да го гледам.. туку.. случајно го фатив на тв.. а и не зажалив што го гледав...
    А ти го имаш гледано "ring" или нешто так се викаше?
    ахам...
    за анимираните.. па освен мадагаскар.. не сум сретнал некој ептен добар.. а за хоророт.. и јас гледам само такви :D...
    A каков е тој андерворлд 3?
    Не баш, најмногу гледам анимирани. Ама сега му се спремам на Underworld 3 да го гледам.
    Треба да бранам проектна за Кирил и Методиј, па морам да ја читам книгава пак.

Хорор филмови :nenene: само некои ептен добри, што повеќе тераат на психологија него на гадотии
    ахам.. а зошто читаш една книга, два пати?
    Јас.. тешко еднаш дека ќе прочитам некоја книга.. а за филмови, не можам по два пати да ги гледам..

И, да погодам... најмногу гледаш хорор филмови?
    хех.. па еве сум.. супер сум... претпоставувам.. хихи
    а тис?
    реков ќе го гледам „fast and furious“ новиот.. ти го имаш гледано? Или не гледаш такви филмчиња?

И .. мило ми е што не го заборави тоа:D
    Среќен роденден Вештице, извини што не ти честитав роденден на време, дури сега видов :(
    Македонски и англиски екстерни, биологија и филозофија интерни, највечи мазохист сум у школо.
    Ај ај ќе си легнам сега
    Добра ноќ
    Хехе па добро јас ќе бидам на твое место, ама ти на мое не. :) хихихи
    Негооо ... кои предмети ги одбра за полагање?! :)
    Ејјј ќути, после 1ви Април не е веќе интересно на форумов. :)
    А што се однесува до демнењето ... па кај и да е ќе си отидете од школо па ќе не оставите на раат. :) И јас се шалам. :)
    Хехе ми текнува на настанот, ама не ми текнува на ликот колешке. :)
    Енивеј, како сте?! :)
    Маше, да прашам - тоа лабрадорчето уште стои таму?? Има еден другар што се распрашуваше, па да му кажам...
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom