M Mario Gómez 9 април 2009 Tи се пријавуваш за да ти направам или да ми направиш...оти јас две направив еден куп ветија и ништо...
Tи се пријавуваш за да ти направам или да ми направиш...оти јас две направив еден куп ветија и ништо...
Complete 9 април 2009 Еееееее љубов голема (zEUs). Славице шо не кажеш дека играш кошарка бе? Ми треба жртве...пардон...соиграчи .
Еееееее љубов голема (zEUs). Славице шо не кажеш дека играш кошарка бе? Ми треба жртве...пардон...соиграчи .
-Mr.Positive- 8 април 2009 ццц овој дечко ти зац многу ми љубомори црвено ми даде и ми одзема 1 поен сеа имам 115
*бони* 5 април 2009 некој прашуваше за тебе затоа кога ке се уклучиш на мсн едно титттт за да ти кажам
-Mr.Positive- 5 април 2009 абе ајде девојчината подобри лаги и измами се тоа шо ли те учат у тоа карате школо
-Mr.Positive- 5 април 2009 ех кое машко ке те нападне ја ке те заштитам а ако и машкото знае карате и те нападне ондак шо праиме ? Џеки Џен movie
ех кое машко ке те нападне ја ке те заштитам а ако и машкото знае карате и те нападне ондак шо праиме ? Џеки Џен movie