mile_panikaaa
Поени од реакции
9

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Па договори се со Инес тоа, пошо ја доаѓам покасно =)
    Они уште од 10-11 са таму :)
    Е де бре, што ако идеш сам накај амнезија? Не јада тиа :):)
    ...Хихи тоа е =( ако најдем, е знак прашање сеа за сеа =)

Па да...на кафица у петок (као обично идемо после пракса) ама овој пут решивмо у Амнезија.Вил ју кам???
    хахахаа... абе ја викам да ти најдемо некоја со пирс, више опасен за околинава си :icon_lol:
    иначе ако сакаш дој у петок на кафе у амнезија пред школо =) овја фармацеутиве ќе бида :)

А ТАКВА Е РАБОТАВА А????????????????? МЕ ЗАЕБАВАШ?!?!??!?!? Ц Ц ЦЦ ај ај ќе се разберемо ја и ти!!
    :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
    ..Ма боље од фридом има ли? Нема.Не ни знам кај ми беше паметов коај се фатив.Ваљда колку да се каже имам БојФредн =)

Не веруем дека криза ќе ме фати.Можеби кога би имала над 25,сеа не:pipi:
    ..Добро утро Лимунчо :back:
    Их,не ми е досадно сеа заш си слушам музиче,јадем белисимо и пием кафе.
    Инаку две неделе и неколку дена (мислим) како не идем со него.Нашол он да ме вара:pos2::pos2:
    ..Их сакаш ја да пробам место тебе? Па ќе ја цитирам анн -Не сум лезз- :pipi:

Лимуне инаку...ако искаш асален муабет со анн(секако јас морам да присуствуам) ај да се договоримо на кафица?? а? И Анчето треба да се сложе..ок?
    :pos::pos::pos::pos:
    Абе криво ви е! Знаете дека е поубоо со пирс. Ваќе ви е монотоно превише :icon_lol: И пљус Лимун, тамн работа свите да стаете пирсоој... заш пирс тој и пирс таја има да бидееее... КУПУС :):)

Иначе не чиниш у позитивна смисла :pos: ако тоа е некако могуќе :):)
    И доста више, сексуалната ориентација ми е стрејт :icon_lol:
    Абе си ме изнасмеал :pos: :pos:
    Не чиниш ама ич!
    Ааа ти што живот си преживеал бе Лимун, и што мувачице си имал па ваќе шо збориш? "цел живот" жити животот немаш ни 18 :):)
    Иначе тебе и на Инес ви е криво шо немате пробано со пирс, па ми мрсите сеа као демек "пирсов вода прска" :pos: знаете дека е тупо таќе, не ми опраај криви-дрине со кока кола или фанта. Не е ТОА - ТОА :icon_lol:
    ..На вас двајцата фи фале даска или по некое штрафче :poss:

Ај ..како и секогаш мора да се додадам дека според мене посекси и поГрррр:) е со пирс.Барем и мене таке ми се фалеле.
    И(наку лимуне...убоо ти седи таа потсрижана косата:back:
    :pos::pos:
    Хахаха.. па видиш Лимуне, ја низ еден разговор ми рекоа никако да не го ваѓам пирсот, пошо ептен било убоо :)
    Епа сеа, ако со пирс е МНОГУ убоо, ондак без пирс е сувопарно :pos:мада не у права смисла на зборот :icon_lol::icon_lol:
    Иначе ќе идем у рок, малце на реге :)
    Ај сеа ме чекаа позззззззз =)
    ..Лимуне да знаеш дека јас секогаш сум во рпаво.

Глеам разговараш со мојава шмизла,само полека заш она је моја:poss:
    Абе што си у право, у право си. Елена е уба, ама некако ме нервира. :) А кде тоа ќе 'пеа' ?
    Па би требало, Лимун да е боље. Иначе ваќе многу сувопарно е :icon_lol::icon_lol:хахахахаха ... ваљда, ти викам неам пробано без него :)
    Ејј, а кде вечер? :pipi:
    Ауу што си занигде... перверзњак еден :):):)

Ај ќе пробам ама ќе треба да почекаш малце :) хахаха.. абе ќе ти најдемо и тебе некоа со пирс, таќе перверзии ка тебе хихихи
    Ааа... епа ќе се видимо у понедељак другар, тамн двајцата втора смена смо .. хахаха :):)
    Е и ја излагам у петок у чаршија ... хихихихи, ама затоа не идем у школо =)се мислев на рок фест да идем... ама ај :)
    инаку за пирсот, лимун, неам пробано без него па да ти кажем дали е добар или не :):):):)
    Аа... ме болеше за јадење :( ама чим го истрпев пирсот, па за ова неам гајле :):)
    Него мене више ми пројдоа, не сум потечена, у понеделник у школо идем ...
    ама на ова време, Лимун, најде да се разболеш? Ја бар дур бев потечена снег врнеше хихихихи :):)
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom