Paranoik 10 април 2009 Тековна активност: Ја разгледува темата Колку често мастурбирате? и, што имате да кажете вие на оваа тема? Mak. Tigar: Паааа, на секои 15..... ...Минути.
Тековна активност: Ја разгледува темата Колку често мастурбирате? и, што имате да кажете вие на оваа тема? Mak. Tigar: Паааа, на секои 15..... ...Минути.
-Mr.Positive- 8 април 2009 e daj mi reputacija zelena da mu fuknam sea na ovoj ZAC on mene bez pricina ke mi dava crveni (izgubiv 1 poen ) sea ke vidi on
e daj mi reputacija zelena da mu fuknam sea na ovoj ZAC on mene bez pricina ke mi dava crveni (izgubiv 1 poen ) sea ke vidi on
E `EsCaPe` 8 април 2009 Хаахахахахахаха, ја не се ни потрудив да го гледам, само ти го дадов линкот. Ау ама знаеш бе... многу ми станаа одвратни ова желкиве..
Хаахахахахахаха, ја не се ни потрудив да го гледам, само ти го дадов линкот. Ау ама знаеш бе... многу ми станаа одвратни ова желкиве..
E `EsCaPe` 8 април 2009 E ..сеа.. како да ти кажем.. хм...ауф..ај ваке.....: ТРПИИИИИИ сега ти, ја си уживам дома, додека ти ... ( )
E ..сеа.. како да ти кажем.. хм...ауф..ај ваке.....: ТРПИИИИИИ сега ти, ја си уживам дома, додека ти ... ( )