Fantom
Поени од реакции
812

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• Само сме натурални бе братз....=)

Поздрав од Љипково-кру.

Предпоставувам дека не ти се свиде анализата ама првпат ми е. Ќе ти правам друга кога ќе се запознаеме :)
    Ај ако може во темата Најдобар Македонски клуб да се избришат постовите во кои има само 1-2 збора или некое смајли се упропасти темата.
    Не се секирај за идиотиве што се праат фраери преку форум, слободно утре у ск па ако има некој проблем кажи :):):)
    ЗШ да ми забранат бе.Можеби повеќето теми не ми се добри но има и теми што се баш за на форумов и пак ги ставате под клуч.Во подфорумот фудбал отворив тема за играчот Лазар и одма клуч не била добра.Ако таа не е добра незнам што да кажам.Таков играч еднаш се родил и еднаш ќе живее.Еве нешто од Syn што ми пиша Teми се отвараат се со цел да се развие некаква дискусија, и истата да трае подолг период. Секоја чест за дечкото со пеналов, али ме интересира каде оној кој ја отворил темава гледа место за дискусија на истата. Пато жалам, ова е еден од многуте :locked: .Јас на почетокот дадов добар вовед во темата и прашања на кои може да се развие дискусија.Жалам за оние што се слепи и кои неможат да го видат тоа.Не велам за никого дека е буквално слеп но како таков се однесуваат незнам.Ако има можност повторно да се отвори темата ОК.ПОЗДРАВ.
    зз..абе ако не ти е тешко да ми кажиш од каде да симнам оние пдф книгине за трикој со карти...мн знам емто скоро сите од дејвид блејн..позз..
    aaa ок е сега па нели глеаш и слика сум ставил :) , Соулн е наш-
    само што за ПАОК сум затоа отвори ја темата,и слика ке стаам ама нешто нејке глеаш имам прашалинк :)
    па што заклучуваш бе отвор нека пишат фановите - што форум е ова :@ :S
    Боже колико је волим, само таа ми треба.
    Другото го слегнувам од Limewire
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom