BliND 18 март 2009 Па види вака, ако сакам месо земам пилешки стек . И доста ми е . Или мисирка. Всушност јадам се од пилешко потекло. А и риба не јадам .
Па види вака, ако сакам месо земам пилешки стек . И доста ми е . Или мисирка. Всушност јадам се од пилешко потекло. А и риба не јадам .
BliND 18 март 2009 Има голем избор на јадење покрај свинско и јагнешко . Си преферирам само ептен овошје , тестенини и салати .
Има голем избор на јадење покрај свинско и јагнешко . Си преферирам само ептен овошје , тестенини и салати .
BliND 18 март 2009 Па , би бил вегетаријанец ако немаше пилешко , инаку се издржуе Гадно ми е останато месо .
BliND 18 март 2009 Уф , да не јадев салама вегетаријанец ќе бев Немогу тоа коа го прави баба ми мене ми паѓаат веѓи и трепавиците ми трипаат.
Уф , да не јадев салама вегетаријанец ќе бев Немогу тоа коа го прави баба ми мене ми паѓаат веѓи и трепавиците ми трипаат.
BliND 18 март 2009 Неам појма дали знам да пеам . Т.е. да ме викаа у хор ради интонација , али више сум скример/гроулер