ArhangelOFDeath
Поени од реакции
126

Профил пораки Последна активност Теми и мислења За мене

• EMO,толку често го употребуваш зборов што почнувам да си помислувам дека за тебе си го мислиш ама ако дознаат твоите другарчиња(металци)нема да те дружат,па мора на други да им се обраќаш со тој збор... ццц буљаш
    па ти си неителигентен бе циган еден...chuck sucks,corey rocks,и не досаѓај веќе,нејќам да си имам работа со неинтелегентни дечиња.....
    S
    Aj ojdov ja, imam koncert posle pa treba da idam da probam :D aj sea da se pofalam tuka XD aj chao
    S
    Znam....u posledno vreme ne se pushtam poshto majka mi raboti nesho bla bla bla, sea dur da si kupam kompjuter (da se nadevame u skoro vreme) taka ke bide :)
    абе чоек не излезе нишо,не бев неделава(нешо мојте немаат плата земено)и затоа не ти пишав.А иначе знаеш кај е ГУЦ школото???Епа одма после него(ако идеш по партизанска)
    Првин имам 5-6 анализи да направам, ако не ти се брза, можиме да ја наредиме и твојата, ама временски незнам кога. Ама битно ќе ја наредиме.
    G
    :vozbud::toe::jaj::pos2: Емот-икони [Повеќе] :smir::vozbud::toe::jaj::pos2::pipi::kesa::nesvest::tapp::drk: :tv::uvo::salut::nesum::back::nenene::baeh::helou::wink::pusk:
    M
    Ти реков дека не можеш да ме анализираш мене:)
    па ти прв почна да пишуваш бе буљаш еден..дај веќе престани...чаки фејкерович-фејкер
  • Вчитување…
  • Вчитување…
  • Вчитување…
Back
На врв Bottom