V V viktor_mak 26 февруари 2009 Кој фактор бе?! Хикс Фактор?! И колку голем?! Поголем од Партизанска?!
V V viktor_mak 26 февруари 2009 (многу педерски звучеше) Ич к*р не ме боли кој си ти. Кој и да си, фактор не си.
V V viktor_mak 26 февруари 2009 Јас сум виктор_мак бе. А ти кој си??? И има врска како се вика. Ај ја сеа тебе да те викам Дени може?!
Јас сум виктор_мак бе. А ти кој си??? И има врска како се вика. Ај ја сеа тебе да те викам Дени може?!
V V viktor_mak 26 февруари 2009 Абе папак еден. Читај поубаво. Ти реков дека ја НЕМАМ на мсн. Торко еден.
V V viktor_mak 26 февруари 2009 Ја неам на мсн. Абе договорете се вие, па кажи ми шо сте се договориле. Ја ти реков, мене ми е сеедно.
Ја неам на мсн. Абе договорете се вие, па кажи ми шо сте се договориле. Ја ти реков, мене ми е сеедно.
V V viktor_mak 26 февруари 2009 Ја ти реков утре неам шо да праам цел ден. Ако не идеш после школо кај малиот ОКЕЈ.
V V viktor_mak 26 февруари 2009 Тоа не е општа култура бе. Тоа е аграрна култра. А преку мсн не збориме пошо на профил е поинтересно. И бај д веј, топ музиче пуштам.
Тоа не е општа култура бе. Тоа е аграрна култра. А преку мсн не збориме пошо на профил е поинтересно. И бај д веј, топ музиче пуштам.