Zaphod Beeblebrox 13 февруари 2009 Знам дека е тешко али ке се научиш со тек на време. Јас и на мсн веќе се почесто си пишувам на кирилица.
Знам дека е тешко али ке се научиш со тек на време. Јас и на мсн веќе се почесто си пишувам на кирилица.
Zaphod Beeblebrox 13 февруари 2009 Знаеш еден ччлен форумов еднаш пиша да пишуваш Македонски со латиница е како да пишуваш со гомно по ѕид. Се чита али не е убаво.
Знаеш еден ччлен форумов еднаш пиша да пишуваш Македонски со латиница е како да пишуваш со гомно по ѕид. Се чита али не е убаво.
Zaphod Beeblebrox 13 февруари 2009 Малце повеќе се комерцијала но коа ке видиме порано сите биле некоја своевидна комерцијала.
Zaphod Beeblebrox 13 февруари 2009 Малце со ГнР рушиш филм а и малце со Никелбек а другите се сосема ок посебно респект за Битлси.
Zaphod Beeblebrox 13 февруари 2009 Ме потсетува на Бил и Тед втор дел одма песнава. Иначе освен Дип Парпл, Лед Цепелин и Кис кои други групи ги слушаш?
Ме потсетува на Бил и Тед втор дел одма песнава. Иначе освен Дип Парпл, Лед Цепелин и Кис кои други групи ги слушаш?
Zaphod Beeblebrox 13 февруари 2009 Не се лутам. Коментарот малце лошо го склопив. Мислев на шала да ти се лутам а за песната мислев за клипчето од Кис што го имаш на профил.
Не се лутам. Коментарот малце лошо го склопив. Мислев на шала да ти се лутам а за песната мислев за клипчето од Кис што го имаш на профил.
Zaphod Beeblebrox 13 февруари 2009 Море нас не скљафтаат други ти со бобанмакедонија. Скар... Сеа песната ке ти ја мразам иако ми беше една од омилените. :roll
Море нас не скљафтаат други ти со бобанмакедонија. Скар... Сеа песната ке ти ја мразам иако ми беше една од омилените. :roll