Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар како шо тргна, ќе ни го уништи рејтингот и ние в година нема да добиеме вајлд карта за лига на шампиони. Срамота е ова шо го прат, на 0 бодој ќе останат кој ќе ни го врати рејтинго после :pos:

Lino neka analizira kako se igra odbrana srede shkupi
Kakva odbrana mu izigra wisla i malus i ljevar vdzep gi piknaja krilata da ne zborame svaka mu cast na Sabate treneriste

Па вие сѐ уште Идите по екскурзии низ Европа... Ај наредна сезона, Европскиот Куп е вашата реалност ;)
Nasite ekskurzii nosat i po nekoj bod. A za naredna sezona ke pocekame ima vreme. Letajte visoko nisko ke padnite

Eeee prijatele karmata e zaebana rabota poleka se vi se vrakja na gla
3 godini se smeevte vikavte deka go pagjame rejtingot na mk rakometot vo Evropa pa eve gledame vie go krenavte :kuracc:
vikavte deka odime po ekskurzii niz Evropa i shirime olimpiski duh pa eve neka vi kisni sega :kezec:
Прегледај го приврзокот 488777
Вашето помина. И Лига Европа ви е многу. Да не се повтори да не се заборави бламот што го правевте 3 години и продолжувате да го правите во Лига Европа. И не може чамче клуб да го ставате во иста реченица со двократен европски првак.

Вашето помина. И Лига Европа ви е многу. Да не се повтори да не се заборави бламот што го правевте 3 години и продолжувате да го правите во Лига Европа. И не може чамче клуб да го ставате во иста реченица со двократен европски првак.
Не прикажвај ај, 3 год како така со многу послаб буџет од вашиот напрајвме нешто, и не сме државен проект за разлика од вас, исто како и за тие двете ко бевте. Сите знајме како стигнавте до тие две европски титули.

И џабе се стегате со тие двете европски, пак салата не ја полните освен против нас.

Хахах којзнај колку му е тешко вака шо идат кај нас на форуумот и шо истурат кофи со лајна хахаха
Гледајте си ја софрата таму и бркајте работа. Бидете малце по реални, ниту еден тим од оние неможите да победите и се е ок. Не треба да ви бидат никакво разочарување натпреварите бидејќи толку ви е чергата реално.

Хахах којзнај колку му е тешко вака шо идат кај нас на форуумот и шо истурат кофи со лајна хахаха
Гледајте си ја софрата таму и бркајте работа. Бидете малце по реални, ниту еден тим од оние неможите да победите и се е ок. Не треба да ви бидат никакво разочарување натпреварите бидејќи толку ви е чергата реално.
Se slozvam neka si pisat tamu i nema pojke potreba za repliciranje, si ja znat cergata. Jas sum optimist Pelister ke odi samo vo nagorna linija. Potezok start, igracite ke pocnat da se vklopvat (nema vecno da ostanat na klupa). Kolky sho kazaja ima moznost za novi igraci dokolku treba. Neka bidime tim koj sho go tangiraat kako poslab i deka ke sme se borele za 3to mesto. Sepak se gledat krajnite rezultati a tie bi mozele da se smenat brzo pa "prviot" favorit da bidi vtot tret itn. Potrebni sme na klubot mora da gi bodrime i da bidime so niv. Optimizam i samo poddrska za tinot. Vo dobro i zlo nikogas sam

Не одете офтопик, оти ќе ја посерат темата тука со глупи релативизирања и споредби.
Реалната слика е многу јасна одамна… Македонија моментално нема екипа шо можи да се носи во ЛШ, без разлика кој клуб колкав буџет има.
Еден Загреб со двојно поголем буџет од нашите екипи и институција ракометна на балканот, неможи да мрдни од метва точка години уназад.
За нашите екипи е излишно да се коментира.
ЛЕ и Челинџ куп се натпреварувањата каде треба да се оди на мегдан и да се прат анализи и очекувања и ненсамо за башите туку и за сире екс ју екипи.

Уживајте во ракометот и не се замарајте со глупи споредби.

Денес пак Котар не бил во состав. За разлика од него Татар бил во состав и постигнал 4 гола.
Добро е шо не е повреден и се надевам дека конечно ќе добие шанса со Гумезбарх.
За Котар сварно незнам шо да еечам… Не е толку лош дечкото, за да биди вака маргинализиран. Барем на вакви однапред собиени утакмици треба да биди во состав, ама тренерот најдобро си знај.
Се надевам на добра игра во Германија и борба до крај.

Back
На врв Bottom