- Член од
- 3 април 2026
- Мислења
- 299
- Поени од реакции
- 793
Татар има мала повреда колку шо знам, а Хенигман има плав картон, не смеј да игра ни против Гумерсбах
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже јас зборам за ОВАЈ ПЕЛИСТЕР не за лани и оломнани....Јас ништо ново не видов од вас денес споредбено со други сезони. И општо досега на трите меча што ги гледав (Охрид и двава европски). Освен една поголема хомогеност на екипата и желба за докажување кај одредени играчи како браќата, Самоил и Мирче, повторно имате иста бавна игра како лани заснована на индивидуални потези. Ако му оди на Фитиљ добро, ако не оди, слабо играте.
One man show беше денеска, не знам од што сте задоволни по коментариве. Човекот даде 15 гола, асистираше и изнудуваше пенали. Сам се пробиваше, тоталка индивидуална игра.
Преслаба ротација, цркнаа едни исти играчи, а реално имате доста широк состав. За квалитет не можам да судам на невидено.
Менував повремено да гледам и кошарка и ги утнав последните 3-4 минути мислејќи дека е готово. Кога гледам нерешено завршила и они имале шут за победа.
Доста лош резултатски старт со двата послаби противници. Гумерсбах тешко да си дозволи уште еден крах како со полјациве, иако германските екипи знаат да си го ладат повремено во групната фаза.
) на Жаре ќе ја добиевме 100%.
Стварно и мене некој работи посебно оваа сезона не ми се јасни дали сакаат комфорно зона дали се прегледуваат со плата нешто не можам да разберам сите млади играчи да не именувам значи сите па ете и по старите да се идиш или си во Пелистер шо е име и презиме во ракомето на Балканот те тренира Лино жива легенда имаш најјак подршка всала можи во Европа цел клуб среден без никаква забелешка за пари премии се друго да тие капитен Кузамонвски шо никој не остајл на цедило во клубот шо дава 100 или 120% на секој натпревар да не земиш еден напад да напрајш да одиш со глата низ одбраната или да земиш на слободен протоср да шутниш не можам да разберам значи за десен бек зборам и крилата абе во 60 минути само да подаваш или крило да имаш само еден шут без ниту едно утчавањр на втор пикер било шо да напрајш не можам да разберам море со се клупа ќе ги однесам ќе ги здрвам ќе дам 200% ко гледам другите шо даваат има крв да плукам да играм со една нога и рака ај да разберам порано ги шлепаат со шамари немаше пари никакви услови ама сега нема оправдување пред се за младите да се докажат покажиш шо е ова сите од мочка праени колку ради реда никој како ништо да не се замара ете го Фитиљот тој нека му ја дума треба сите да си го клат прстот на чело многу лабави сите нови играчи исто и сите од старите од лани даваат некогаш 100% ама тоа не е доволно треба да се одгледаат на капитенот да искористат шанса да дадат 200% да изгинат а не да прајш исклучување во пресуден момент оти три пати те врви значи зборам за близнаците за серафимов за сите тие новите шо знам кокосови бели итн...демек ај ќе изиграме загарантирано ние местото не ќе не избркаат плус сите се во репрезентациите а грешките се повторуваат со години или сакаат да бидат ракометари или не трето нема мора да работат на себе и на секое да даваат 200% за Пелистер па после да одат на страна некаде ако не ќе си останат во лигата како вечни таленти а со Бутел и јас можам 10 да дадам на трчање самоPak se pokaza deka samo Fitilj e svetska klasa igrac vo cela ekipa. Mnogu tenki na krillnite pozici, mlaki vo odbranata. Noviot sreden bek se gleda deka ima golemo iskustvo i zelba za igra. Del od igracite izgledaat kako da se bez ambicii vo karierata i vo svoja komfor zona, ni ugore ni udolu. Da se nadevame na uspeh vo prodolzenieto od sezonata.☘️