Фан клуб - РК Вардар

Едно прашање офф актуелниов топик.. Лично, ме интересира со оглед на тоа што после Самсоненко, немаме мн јавно достапни информации.. Каква е структурата на клубот, односно управата позадински.. Сем Михајло, кои луѓе го бодат клубот.. Директор/и, менаџмент итн итн.. ?? Колкав е буџетот на клубот ?
Јавно се претставени на сајтот на РК Вардар. Во делот Екипа, најдоле.
Михо претседател, Нунев (тим директор), Недановски (спортски директор), Филип Илиев( маркетинг и оперативен менаџер).
За буџет не сум упатен, може некој од екипава повеќе знае,,ама од око ваљда околу 2.милиона.

Гогов и Бомаштар се со договори до 2028-ма, Валах има до јуни 2027-ма. Ако се водиме по тоа, шансите да си замине он се најголеми.

Гогов и Бомаштар се со договори до 2028-ма, Валах има до јуни 2027-ма. Ако се водиме по тоа, шансите да си замине он се најголеми.
Сепак се работи за Михо. Никој договор не вреди ништо. Мислам дека Бомаштар ќе лета, и дека жалат што го донесоа него. Он и претходно имаше некоја повреда. Еве сега и Чупиќ вика дека не е наивна неговата сега. А пред некоја година го избркаа од Адемар Леон, некоја сообраќајка направи, и нешто не беа задоволни од однесувањето негово, најверојатно во врска со тој инцидент. Ама, Михо не плаќа играчи што не играат, џабе имаш договор.

Очигледно дека клубот има некој план и стратегија за во иднина.
Според изјавите на Чупиќ може да заклучиме дека доколку е се како што треба тој ќе биде на чело на екипата и во следните години.

Без разлика кој доаѓа и заминува, секако позитивно и за пофалба е што уште сега потпишуваме играчи и размислуваме за наредните сезони.

Гледам имал поздрави и честитки до Тузолана, а ваљда и до Кеита.

Се работи за многу млад голман - настапува во младински лиги и Прва лига, ништо посебно, исто како Бобан Поповски и Марко Ѓорчески би бил неговиот трансфер.

Незнам дали го пратите Томовски ама дечкото сезонава игра може најдобро до сега во кариерата.Како ќе ни легнеше на позиција голман сезонава штета голема што не се тргна по него.

Незнам дали го пратите Томовски ама дечкото сезонава игра може најдобро до сега во кариерата.Како ќе ни легнеше на позиција голман сезонава штета голема што не се тргна по него.
Нема желба Томовски да се врати во Македонија, од она што јас го знам. Имаше понуди претходната или сезоната пред таа од сите четири клубови во Македонија кои претендираат на титулата. Решен е кариера да гради надвор.

Нема желба Томовски да се врати во Македонија, од она што јас го знам. Имаше понуди претходната или сезоната пред таа од сите четири клубови во Македонија кои претендираат на титулата. Решен е кариера да гради надвор.
Паметен избор.

Не сака да игра во македонија во ниеден клуб.

Томовски втор е по број на одбрани у Бундеслига моментално. Ништо чудно по него да загриза некој клуб од врвот, чекор назад за него ако се врати во МК

Back
На врв Bottom