- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.878
- Поени од реакции
- 47.203
Имате изложено 4 модели во КАМ трговскиот центар на самиот почеток.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прегледај го приврзокот 488375
За да се одлучам да купам кола која вчера се појавила на пазарот треба да ме прелаже/привлече најпрво со цената и тоа барем 25-30% поефтина од тоа што е моментално докажано на пазарот.
Зашто да земам некои мини количе коа можам тојота седан да купам и тоа за помалце пари на пример.
И јас сум трговец, на германските цени ставам плус за транспорт и царинење и то је то. Не знам кај ги ископаа овие 5-6000 евра разлика со Европа?по лакоми трговци од македонскиве нема на свет!
и ова не е само за коли истата песна е и со: храна, техника, облека...
Читни за electric car deprecation па после коментирај досетки.
Electric cars lose about 40% to 50% of their value after three years.
Оправките на овие коли коштаат многу, и ако има големи проблеми возилото станува само отпад. Нешто како стариот телефон што го имаш. А обична кола на бензин и дизел дури и по дваесет години ќе можеш да ја продадеш и некој да ја вози и поправа за ефтино
Видете ги цените во Србија и кај нас па направете споредба. Не е реално да имаат над 3.000 евра разлика. Пазарна логика 0 - за да можеш да се пробиеш на пазар, на почеток мораш да бидеш и поевтин. Еве јас бев заинтересиран за ATTO3 Evo и очекував да биде 1к еур поскапа од застапникот во Србија, а не 3.
Ако не намалат цени, отидоа јабана уште непочнати.