ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Kumanovo i Kumanovci se objasnuvaat so Family, Komiti, Ckemabri, CPB i davaat argumenti i se raspravaat kako da se na Ultras scena od 1903 godina. Ve molam pred da se sporeduvate so site razberete deka bevte politicki podeleni skoro 10 godini i klubot vi bese vo opstinska liga a vas ve nemase nikade. Dobra brojka seljacki mentalitet uste eden mandat na makso i pak nazad u stab. Inace u petok na vlez partiskite kniski zemete si gi mesto karti za gratis vlez.
Па да не беше ВМРО и његов градоначалник клуб дали ќе ви опстанеше а не па да освоите толко титуле и да се дигнете некој период.
Максу најголем дел не га подржуев ама факт е дека не само наш него сви клубови зависив од општину и ако нема клуб нема ни ми на што да идемо и да навивамо.
Кој клуб не зависи од како дувне ветат у политику ми кажи а сс само тој и цела група.

Па да не беше ВМРО и његов градоначалник клуб дали ќе ви опстанеше а не па да освоите толко титуле и да се дигнете некој период.
Максу најголем дел не га подржуев ама факт е дека не само наш него сви клубови зависив од општину и ако нема клуб нема ни ми на што да идемо и да навивамо.
Кој клуб не зависи од како дувне ветат у политику ми кажи а сс само тој и цела група.
????????
МЗТ и ПОЛИТИКА, те молам немој во иста реченица !!!
Ние кога беше тешко не го оставивме клубот туку најдовме спас за него, вие кога беше најтешко ем си се распаднавте вие како група и другари ем и клубот.
Оставете Кумани, дали Gate 10 ќе доаѓаат во Скопје?

????????
МЗТ и ПОЛИТИКА, те молам немој во иста реченица !!!
Ние кога беше тешко не го оставивме клубот туку најдовме спас за него, вие кога беше најтешко ем си се распаднавте вие како група и другари ем и клубот.
Оставете Кумани, дали Gate 10 ќе доаѓаат во Скопје?
Хахахахахахахахаха да не ви беше политика још ке гу поесте "не ми треба мене титула"

Хахахахахахахахаха да не ви беше политика још ке гу поесте "не ми треба мене титула"
Таа песна се пее скоро секоја утакмица, ама толку разбираш.

што е ова толку слаба бројка

Attachments

• 20AFD2A6-D670-4B38-ABAE-98872E5BE51D.jpeg
    20AFD2A6-D670-4B38-ABAE-98872E5BE51D.jpeg
    519,3 KB · Прегледи: 185
што е ова толку слаба бројка
Колку само беше јака кошарката пред 10 години, па и повеќе.. Кумани,ФА,ЦПБ и ред други групи кои правеа гостувања во Борис Трајковски арена, полни сали тогаш сега не е тоа тоа како што е било некогаш

Колку само беше јака кошарката пред 10 години, па и повеќе.. Кумани,ФА,ЦПБ и ред други групи кои правеа гостувања во Борис Трајковски арена, полни сали тогаш сега не е тоа тоа како што е било некогаш
тоа е брат не им се веќе замара на никогу и тоа време не е исто како денеска сега да испцуеш некого те апсат а пред 10 години за да те апсат треба да искршиш на некој глава не може ништо сега да се бутне а да не заглавиш

тоа е брат не им се веќе замара на никогу и тоа време не е исто како денеска сега да испцуеш некого те апсат а пред 10 години за да те апсат треба да искршиш на некој глава не може ништо сега да се бутне а да не заглавиш
Колку глупо објаснување...

кумани бројката топ лекција по навивање
Автоматски споено мислење:

Колку глупо објаснување...
не брату него не разбираш зошто не е како порано затоа што законот е многу по строг и нејќат да заглават а некои па имаат и жена и деца

Последно уредено:
Рибари ќе доаѓате утре во Скопје или муда само по тик ток коментари?
Што има нивното доаѓање со муда??? Секако ако доаѓаат ќе бидат најавени ќе дојдат со 20 мин. каснење со автобус со 100 ЕБР пратња и така ќе си одат. За тоа не треба муда...едноставно се качуваш у бус идеш до СК се враќаш. Не разбирам зашто непотребни провокации.

Back
На врв Bottom