- Член од
- 4 ноември 2013
- Мислења
- 3.220
- Поени од реакции
- 4.992
Супер тогашVcera bas zborev so niv I bi trebalo da se vo sostav.
Не ми текна вчера да те прашам а видов дека се сликани со малиот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер тогашVcera bas zborev so niv I bi trebalo da se vo sostav.
Epa bas gi prasuvav toa, mecka pocnal so ekipata da trenira od pred nekoj den.Супер тогаш
Не ми текна вчера да те прашам а видов дека се сликани со малиот
Со Мечка можеби и друг е проблемот, не се работи баш за повреда...Epa bas gi prasuvav toa, mecka pocnal so ekipata da trenira od pred nekoj den.
Abe site sumljame deka Cupic ne go saka ama ima povredaСо Мечка можеби и друг е проблемот, не се работи баш за повреда...
Не, друго.Abe site sumljame deka Cupic ne go saka ama ima povreda
Демек спукан е со некој од клубот ?Со Мечка можеби и друг е проблемот, не се работи баш за повреда...
Да не излезе Борозан 2-ка во главатаНе, друго.

Сигурно има некој проблем покрај повреда. Чуден беше и изборот за капитен, во многу глуп тајминг и да не е Мечка. Во ист период се објавува дека Мечка е повреден пак, иако не видовме нигде дека се повреди , а играше на турнирите.Да не излезе Борозан 2-ка во главата
Или полошо, сепак е Gen Z![]()
Не сме на квиз, кажи ако кажувашНе, друго.

Повреден е стварно, не е лага. Ама дека има бубачки во главата и тоа стоиСигурно има некој проблем покрај повреда. Чуден беше и изборот за капитен, во многу глуп тајминг и да не е Мечка. Во ист период се објавува дека Мечка е повреден пак, иако не видовме нигде дека се повреди , а играше на турнирите.

Poleka be mn negativno gledas. So 20% igraat trening. Nema da zapinjaat sekako.Mora da igraat da se uigraat.Се врати Мечка денес. Не даде ниту еден гол, ама изнуди мислам некој пенал и играше и во одбрана.
Да се надеваме дека брзо ќе врати форма.
Тепавме 8 разлика на крај, ама не беше така лесно како што кажува резултатот. Се играше егал 15-тина минути, па направивме разлика која се движеше до 4-5 гола.
На почеток на второ полувреме ни се вратика во игра, намалија и на само 1 разлика. Пак направивме разлика и на 8 минути до крај личеше дека ќе влеземе пак во неизвесна завршница откако ео неколку гола по ред смалија на 2 разлика (или 3, не памтам добро).
Сепак брзо им дадовме голови на празна мрежа, дека константно играа 7-6 и ја решивме утакмицата.
Иако Фадуил имаше највеќе голови, повеќето беа од пенал и по мене пак одигра очајна утакмица. Пак имаше лоши обиди за влезови и погрешни додавања. Љевар со лошо прво полувреме, во второто подобар. На десен бек имавме неколку промашувања и од Митро и од арапот. Гоцка беше добар, а Воркапиќ го одмораа. Поповски доби шанса и даде 2 гола.
Тузолана тежок очобол. Како единствено лево крило играше цело време и пак се изнапромаши зицери. Едно 4-5 зицери ги промаши.
Не знам како волку падна во реализација.
Од пикер пак скоро ништо ме изигравме. Мислам само Анастасовски даде еден гол и имаше уште еден од контра кога успеа да стигне пред голманот и да погоди на празен гол.
Пак Малус ги влечеше сите конци, ако не е најдобар стрелец.
И пак беспотребно се доведовме во ситуација цела утакмица да играме со прв тим.
Среќа Валах беше добар и им скина неколку зицери и пенали, инаку можеше друг тек да добие мечот.
Ончев како Гидсел не пробиваше, а резил беше што голем дел од утакмицата ни играа со деснорак десен бек.
Ај да не јадам многу лајна, важно тепавме![]()