Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди да се смени според мене. Ако си од Прилеп ќе ти ги препорачам Mobi Flip.
Ако си од друг град, кажи ќе ти препорачаат членовите.
Које е искуството со сменета батерија на телефон? Некои тврдат дека и новата батерија нема да држи повеќе од старата поради ситтошеноста на внатрешните делови на телефонот кои влечат поголеми струи. Имам 2 постари А51 телефони, па ако не е многу скапо би сменил батерија на еден од нив и да го чувам како бекап(дома користиме двајцата А55)

Зошто за еден ист модел цената во ледиком и мобеликс е 150 евра разлика?

ако е
Зошто за еден ист модел цената во ледиком и мобеликс е 150 евра разлика?
ако се работи за Flagship модел може само со не издавање на фискална с-ка (неплаќање данок) да се дојде до тој износ, дополнително може да е: Refurbished, изложен модел...

Земи кај што е поефтин

Дечки што мислите за тоа што се кинески со кинески ром, а не глобал/еу, дали вреди?

Здраво, молам за препорака и мислење за Samsung S26 Ultra?

Вреди за парите и перформанси и од каде да го купам мобилара или овластен салон како А1, Телеком...

Вреди за парите и перформанси и од каде да го купам мобилара или овластен салон како А1, Телеком...

Најдобар тел за парите од мобилара ако го земаш.

батерија слаба, перформанси више сите се тука негде.

Здраво, имам проблем со Апликацијата Месинџер не се вчитуваат фајловите! Дали и некој од вас моментално го има истиот проблем! И како може да се реши на Samsung Galaxy?

батерија слаба, перформанси више сите се тука негде.
Фала

Имам слушнато доста негативни искуства на луѓе шо купиле телефон од Ледиком и сл. дека поевтино нели... уште за ова да ми кажеш шо мислиш да земам оттаму и ја или да не ризикувам оти сепак не е рвтин телефонот

Фала

Имам слушнато доста негативни искуства на луѓе шо купиле телефон од Ледиком и сл. дека поевтино нели... уште за ова да ми кажеш шо мислиш да земам оттаму и ја или да не ризикувам оти сепак не е рвтин телефонот

Јас немам купувано и веројатно не би купил.
Ама знам многу што купиле и немаат никаков проблем, конкретно двајца знам со 26 ултра.

Околу телефонот, јас 25 Ултра користам и секоја препорака за него. 26 може само подобар да е :)

Back
На врв Bottom