Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Evo moze i iz panela friske na brzaka namam vremena vise se igrat pakujem se za jadran.E da to je gotovi program..
ja pokušavam preko py složiti skriptu i sada sam ušao u bootloop.....
vrtim se bez veze
morati ću ispočetka kada uhvatim vremena.
m3u radi, sta im je sa stalkerom ne znam, mislim da je novi URLJel vam radi "tvviet" ... ???
gazda gradine i sigurnost - opaka sizofrenija....Netreba ti proxy ti ubiti trebas geo za svoju ip adresu ak sam shvatio.
Sta vi kad skenirate recimo mace sta trazite sve sta ulovite.I sta dobite sa tim.
Ja za sebe uvijek kad provjeravam liste il mace idem na svoju ip ak ona prode radi.
A kad dijelim liste uvijek barem sa dve adrese vpn provjerim prije nego dam nekom,jer neznam odakle je doticni sta trazi.
To se sve fino slozi u skripti ko i pleyer koji hoces.Server lupa ban na prvu na mnoge Ovako fino cio panel izvrtis i dobis sve info.
Svasta se moze slozit samo komande dobre postavis.Nikad ne napadas server direkno nikad.To si mogao radit nekad danas vise ne.
Mozes al nije pozeljno.Ja proxy nisam nikad koristio a u tim vodama sam vec xxx godina.
Plus zaboravio ti napisat gradina ti ima u backup panelu napisanu uz user pass i koji provajder i ip adresa.
Tako ako imas i to mozes sa skriptom slozit da izvuces ko ovaj sta slikao gore info za svaki user pass pa iskeniras isto sa skriptom i mozes slozit komandu da ti na svaki nadeni izbaci i to.
Sve se moze danas hahaaa.
Vis sliku dolje nema ti tu mudrolije velike.
Nije novi, imaju problema sa većim hakerskim napadaom i premeštaju server, čeka se da se to reši sve ostaje istom3u radi, sta im je sa stalkerom ne znam, mislim da je novi URL
ja sam mislio da tvviet radi sa stabilnim, skupim i zasticenim serverima/data centrima.. kad ono, prosjakluk kao i kod vecine ovih nasih velikih i hvaljenih gazda..Nije novi, imaju problema sa većim hakerskim napadaom i premeštaju server, čeka se da se to reši sve ostaje isto
Pa i kod najboljih se dešavaju takve stvari, to vam je kao u fudbalu pa i najbolja ekipa mora nekad da kiksa.ja sam mislio da tvviet radi sa stabilnim, skupim i zasticenim serverima/data centrima.. kad ono, prosjakluk kao i kod vecine ovih nasih velikih i hvaljenih gazda..