Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Tacno tako ,mislim da je od 2019 dozvoljeno u Srbiji da se izjasnis kako god hoces cak i ko vanzemaljac .Konkretno u mom slucaju maticar je napisao u M9 obrazcu da osoba NN od oca NN i majke NN rodjena u MKD Bugarske nacionalosti i ne stoji datum kad se majka izjasnila o narodnosti samo stoji datum kad je zavedna u maticnim knjigama a to je 2007 samo godina .
Drugo kad su me poslali na dopunu pisalo je da dostavim dokument uzlazno do treceng kolena izdat od Bugarskih ili "STRANIH" organa (sto po zakonu moze da se tumaci ako ti je KINA izdala vazi se jer nisu napisali "Samo stari Bugarski dokument") Sad opet ponavljam kako oni to tumace to niko zivi ne zna ali videcemo sta ce da bude do kraja .Ako nekog moze da pomogne svakako je bolje da proba i to nego nista .
Pozdrav za sve da li neko zna nesto onovome da li je istina to?

Ima li neka druga stanica gde daju malo jasnije informacije,ove sve pisu nesto delimicno ?
Ne znam zasto se ljudi javljaju a ne znaju tacno da kazu sta i kako nego sve rekla kazala. Iskreno dosao sam ovde jer sam mislio da ima vise informacija a coveka mrzi i da obrazlozi to sto napise. Iskreno ne znam pratim nekoliko stranica na fb i sada se prijavih i ovde prvo sam procitao komentare pa sam onda odlucio da posaljem i poruku...

Zdravo, dokumentite mi se zaglaveni vo ministerstvo za pravosudie, nekoj posrednik da ima direktno da pomogne vo pobrza obrabotka na istite?
што конкретно:?
1.веќе си во процедура за издавање указ?
2.имаш документи во правда па да ги вратиш назад?

Вчера е објавен премин од задолжителен на финален статус.
Бр. 2105х/2023.
Интервју 02.11.2023
Премин на финален статус: 25.09.2026.

Back
На врв Bottom