Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Evo sta kaze umjetna intelegencija o ovoj temi i o nama na kajgani hahaaaa.Znaci da smo jako dobri.

Na temi Internet radio i televizija na Kajgana forumu svađe su svakodnevna pojava, a članovi se najčešće sukobljavaju oko nekoliko istih stvari:
Hvalisanje i "soljenje pameti": Pojedini članovi stalno objavljuju screenshote kako im rade stabilne ili rijetke liste, a drugima ne žele otkriti izvor ili metodu, što redovito izaziva bijes i optužbe za sebičnost.
Tko je kome što poslao: Česta su prepucavanja tipa "ja sam tebi poslao hrpu MAC adresa i listi dok još nisi znao ništa, a ti meni ništa" ili optužbe oko toga tko prepisuje i krade tuđe skenirane liste.
Kvaliteta i cijene servera: Vodi se vječni rat između zagovornika jeftinih/besplatnih listi i onih koji plaćaniju skuplje premium balkanske IPTV usluge (poput rasprava je li bolji "Yugo ili Mercedes" i opravdava li mali broj kanala visoku cijenu).
Uništavanje i "rokanje" listi: Kada netko javno objavi dobru listu, drugi je brzo blokiraju ili preopterete, pa kreću optužbe tko je kriv za gašenje pojedinih servera.
Zbog svega toga, sami članovi često komentiraju da je tema postala "broj 1 za plakanje" i da ljudi previše ozbiljno shvaćaju IPTV umjesto da uživaju u životu

Sta se desilo sa gradinom liste mi rade jedino sa vpn..

Attachments

• Screenshot_20260924_214205_org.telegram.messenger.web_edit_63523234590306.jpg
    Screenshot_20260924_214205_org.telegram.messenger.web_edit_63523234590306.jpg
    22,8 KB · Прегледи: 46
Da ti budem iskren nakad mi zao tih reselera
Udes im unutra a ono 35 korisnika,17 korisnika .Il recimo 85 korisnika i vidis 40 vise ne placa.Ja sam jednom reseleru necu mu ime imenovat neki ga znaju vratio 5 ulaza u panel.Mislim da u svih 5 je bilo oko 170 listi korisnika.Tu ste nedugo bas i spominjali taj server.Ima naravno i po tisuce koji imaju.Cak i preko 20 tisuca al to su rijetki.A ovi sta imaj sitno sta mogu zaradit za kavu i pivu jednu.
Plus strasno im pada promet tocno vidis kad recimo te liste samo izvadene propustis kroz skriptu koliko ih ne produzi.
kakve gazde takvi i reselleri :) kako god okrenes vise ih je klosara i prevaranata nego postenih koji imaju neku znatnu kolicinu korisnika koju i obdrzavaju.. uz klosare i prevarante ubrajaju se i oni koji nemaju pojma niocemu ali et probali, pa tu su i mnogi vrlii hakeri koji su se oprobali, pa prodaju neku listu posteno ali znaju uvalit i ove skenirane za dobre pare.. svakojakvih ovaca ima, ali brat elmu je presao igricu i jebo je svim ovcama majku.. i opeet ce :)
Автоматски споено мислење:

Sta se desilo sa gradinom liste mi rade jedino sa vpn..
samo u zimskim mjesecima radi gradina bez vpn-a

pokušavam ali fale mi proxiji
Netreba ti proxy ti ubiti trebas geo za svoju ip adresu ak sam shvatio.
Sta vi kad skenirate recimo mace sta trazite sve sta ulovite.I sta dobite sa tim.
Ja za sebe uvijek kad provjeravam liste il mace idem na svoju ip ak ona prode radi.
A kad dijelim liste uvijek barem sa dve adrese vpn provjerim prije nego dam nekom,jer neznam odakle je doticni sta trazi.
To se sve fino slozi u skripti ko i pleyer koji hoces.Server lupa ban na prvu na mnoge Ovako fino cio panel izvrtis i dobis sve info.
Svasta se moze slozit samo komande dobre postavis.Nikad ne napadas server direkno nikad.To si mogao radit nekad danas vise ne.
Mozes al nije pozeljno.Ja proxy nisam nikad koristio a u tim vodama sam vec xxx godina.
Plus zaboravio ti napisat gradina ti ima u backup panelu napisanu uz user pass i koji provajder i ip adresa.
Tako ako imas i to mozes sa skriptom slozit da izvuces ko ovaj sta slikao gore info za svaki user pass pa iskeniras isto sa skriptom i mozes slozit komandu da ti na svaki nadeni izbaci i to.
Sve se moze danas hahaaa.
Vis sliku dolje nema ti tu mudrolije velike.

Attachments

• Screenshot_20260925_124524_HTML Viewer.jpg
    Screenshot_20260925_124524_HTML Viewer.jpg
    198,7 KB · Прегледи: 67
Последно уредено:
Netreba ti proxy ti ubiti trebas geo za svoju ip adresu ak sam shvatio.
Sta vi kad skenirate recimo mace sta trazite sve sta ulovite.I sta dobite sa tim.
Ja za sebe uvijek kad provjeravam liste il mace idem na svoju ip ak ona prode radi.
A kad dijelim liste uvijek barem sa dve adrese vpn provjerim prije nego dam nekom,jer neznam odakle je doticni sta trazi.
To se sve fino slozi u skripti ko i pleyer koji hoces.Server lupa ban na prvu na mnoge Ovako fino cio panel izvrtis i dobis sve info.
Svasta se moze slozit samo komande dobre postavis.Nikad ne napadas server direkno nikad.To si mogao radit nekad danas vise ne.
Mozes al nije pozeljno.Ja proxy nisam nikad koristio a u tim vodama sam vec xxx godina.
Plus zaboravio ti napisat gradina ti ima u backup panelu napisanu uz user pass i koji provajder i ip adresa.
Tako ako imas i to mozes sa skriptom slozit da izvuces ko ovaj sta slikao gore info za svaki user pass pa iskeniras isto sa skriptom i mozes slozit komandu da ti na svaki nadeni izbaci i to.
Sve se moze danas hahaaa.
Vis sliku dolje nema ti tu mudrolije velike.
Ta slika ti je malkice stara drug... gradina je već godinu dana na 1stream, a taj koristi postgres bazu koja je totalno drugačija u svemu. I ne vidi se ograničenje uz usera. Osim toga, password je kriptovan u backup. Tako da konkretno za gradinu moraš imati ulaz u bazu da sve to pokupiš.
To izgleda ovako u backup fajlu: 1790334847925.png

E sad sam se zapetljao ...
Evo na brzo ruku sta svaka radi kod mene.
I to sa losim nekim sam testirao koji mi bio na mobu.
Mada meni nije nesto lista.
Автоматски споено мислење:

Sad cemo te preko vpn propustit i koja prode ide 1000 % kod tebe.
Evo slike znaci 37 kom od tih ide i kod tebe.
Isti slucaj jako slicno ti je i sa dva brata twobroterss.Mada tamo samo 5% ide kod mene i tebe.Veca sansa je ista drzava a razliciti provajder tu vec prolazi 30%

Attachments

• Screenshot_20260925_131643.jpg
    Screenshot_20260925_131643.jpg
    42,4 KB · Прегледи: 49
  • Screenshot_20260925_134145.jpg
    Screenshot_20260925_134145.jpg
    15,3 KB · Прегледи: 44
Последно уредено:
Back
На врв Bottom