У суботу доминирамо...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке се навива лиУ суботу доминирамо...
Нема разлог да не се навива?Ке се навива ли
Сигурно ке има и кореографија, јака атмосфера и ватрена утакмица, идемо јако у суботу!!Нема разлог да не се навива?
Очекују спектакл на трибине за 80 године кошарку у град. Традиција продужуе
Има много разлози... ако не се средив могуќе е да не се навиваНема разлог да не се навива?
Очекују спектакл на трибине за 80 године кошарку у град. Традиција продужуе
И мене ми е тој муабет треба да си има и постери по град пред сваку домашну утакмицу како што си имаше порано залепено на сваку школу на плоштад на на кафиќи....Па реално и треба да се форсира увек. Треба да се врати и старо принтање на постери и лепење по кафиќи.
Има шансе да се надминев недоразбирања да се направи атмосфера за Суперкуп па ќе видимо после тој што како ама за сигурно вероватно до јутре ќе се знае.
И мене ми е тој муабет треба да си има и постери по град пред сваку домашну утакмицу како што си имаше порано залепено на сваку школу на плоштад на на кафиќи....
Има постари људи навикнале су си да си видив постер на плоштад а и не ги кошта ништо да иштампав 10 15 постераДнска све иде онлајн, можеш на инстаграм да платиш за рекламу и ќе искача на сви а не е скупо.
Има постари људи навикнале су си да си видив постер на плоштад а и не ги кошта ништо да иштампав 10 15 постера
Па ја не збору џабе...Прегледај го приврзокот 487819
Нема још најава за против мзт??
Да се надамо…Ваљда накнадно ќе објавив, погоре пишасва ќе се доминира у суботу