Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Телеманс стварно нема некој импакт во играта и треба да одмори исто како и Дало, Шо, Рашфорд па и Мартинез. Ама па овие кога ќе ги изоставиш нема кој да игра. Од ова гледаш дека управава ја еба цела сезона пак. Керик ја еба со Рашфорд и така.Од Тилеманс до сега видовме дека е исклучиво интелигентен, а истовремено и крајно бескорисен играч...
Нити подобрува нешто во играта, нити ги консолидира линиите, а не покажува ефент ни во едниот ни во другиот бокс.
Коби моментално многу повеќе влијание има на играта, а треба ше да биде обратно.
Не дочитав до крај, ама ете кај е да е Ираола ќе јаде шут карта, што викаш да го земеме? Оти фаворит ти беше.
Овој почна да халуцинира.
Нека се носи Скаусер бидна, може да се проба со Еди Хау.Не дочитав до крај, ама ете кај е да е Ираола ќе јаде шут карта, што викаш да го земеме? Оти фаворит ти беше.
И он е од душманската дружина, чавки леташе до вчера.Нека се носи Скаусер бидна, може да се проба со Еди Хау.
Банкарски и фудбалски експерт, секоја чест.Нека се носи Скаусер бидна, може да се проба со Еди Хау.
Они не рачунаат за ривали ние како што знам не ги ебаваме ич, или се смени нешто?И он е од душманската дружина, чавки леташе до вчера.
Ако продужат нашите да го користат може само повеќе да изгубат од тие 350к неделно.

Е сега ме израдува, изгледа поарно ми е да баталам пиво, пошто Јунајтед тешко да го баталам.Има шпекулации за Конте колку е точно ќе видиме.
Конте, нашата управа и начинот на кој што се води клубот не ми одат заедно рака под рака. Ќе ја спука со нив за неполна година. Нема да толерира глупости како летово.Има шпекулации за Конте колку е точно ќе видиме.
Да додадам фрлија 60 мил евра на дете кое за 18 месеца му истекуваше договорот кој неможе да го вметнат у прв тим , поклониа 50 мил на Челзи за уште еден грејач на клупа.