Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го пуштат и него Жабени, по фабриките.Vo slobodno vreme ke vrti kec kruzna niz grad da se izvaj nekoja banka da ne sedi badijala da trosi vremeto.

Имаш карти за вечер?Not sure дали зборите за средниот беГ или за автобусот![]()
srednio beG ke odi so avtobuso na rabotaNot sure дали зборите за средниот беГ или за автобусот![]()
Му ја пуштија за доброто на Францускиот ракомет
)))

Koga ke znajs deka ti zavisi se od ovaa utakmica pa u pm! ne da grmi a be so zabi KE GI IZGRIZIME!!!Прегледај го приврзокот 487502
ja gledav ova la rioha so sevilja utakmica na nivo butel prilep
ocajni bea vo prvite 10min imaja samo 2 gola kaleno i sigurno edno 5-6 tehnicki greski
do 37-38 min imaja 20 gola kaleno
udar od 9 metri dali imase vkupno 3 pati vo 60 min
golmano prvoto imase 6-7 odbrani vtoroto 1-2 max
vtoroto isto loso otvorija ama na krajo padna taa sevilja i mu se isturija
iskreno ne sum gi gledal do sega i neznam dali bea kompletni ama mene nikakov vpecatok ne mi ostaja
70-80% igrata na piker mu odese i poketo na desno krilo ama kako so rekov nisto posebno so doza rezerva oti nez dali bese kompletna la
e sea da imavme i nie vulkan i strasna publika koja stoj site 60min kako na drugi mesta mozi ke se upalsea ke se izgubea vaka kaj nas soznam.. ne bitno .. sepak mislam ke bidi tvrda utakmica

Pozdrav Vasic ti se zlatno dete se pratisПрегледај го приврзокот 487502
ja gledav ova la rioha so sevilja utakmica na nivo butel prilep
ocajni bea vo prvite 10min imaja samo 2 gola kaleno i sigurno edno 5-6 tehnicki greski
do 37-38 min imaja 20 gola kaleno
udar od 9 metri dali imase vkupno 3 pati vo 60 min
golmano prvoto imase 6-7 odbrani vtoroto 1-2 max
vtoroto isto loso otvorija ama na krajo padna taa sevilja i mu se isturija
iskreno ne sum gi gledal do sega i neznam dali bea kompletni ama mene nikakov vpecatok ne mi ostaja
70-80% igrata na piker mu odese i poketo na desno krilo ama kako so rekov nisto posebno so doza rezerva oti nez dali bese kompletna la
e sea da imavme i nie vulkan i strasna publika koja stoj site 60min kako na drugi mesta mozi ke se upalsea ke se izgubea vaka kaj nas soznam.. ne bitno .. sepak mislam ke bidi tvrda utakmica