Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Na osnovu 2-3 dana testa moze bolji utisak da ima o radu liste nego na osnovu par sati testa , na to sam mislio
Автоматски споено мислење:

Napisi zasto daje test na 3 dana da i ja znam
A gazdu poznajem licno a nije mi nikakav rod i za mene je potpuno normalna osoba i inteligentnija sto se iptv tice od nas 99% ovde na forumu
Da ne znam gazdu ne bi se upustao u diskusiju jer ne volim nista da pisem o nekome koga ne poznajem a to da li vi imate nesto sa njim to je vasa licna stvar i to me ne interesuje, znam mnogo kupaca njegove liste i svi su mi rekli da su prezadovoljni a ovi sto pisu za skenirane liste da ne rade dobro oni nemaju pojma o iptv
za ono prvo se slazem, dva kur** subolja od jednog kazu zene.. al bez 1-2godine gledanja, nemos dat realnu ocjenu koliko je lista stabilna, gazda odgovoran, itd itd.. a za gazdu, ajmo rec da si mozda i u pravu ako ne mislimo na istog, no jedan jest retard i paksu, upo u ovo sticajem nesretnih okolnosti, a drugog ne poznajem pa nemogu nista ni reci, jer pisem o onom retardiranom.. i nemoj da stajes u odbranu jer imao je on ovdje ispade i svadje sa forumasima, ispade koji ne dolice vlasniku servera pa makaz i zvrk liste.. :) tak da si mu ili rod ili si ti saam taj retardirani samo sad stojis na lopti..
ako ti kazes da ovi koji pisu za skenirane liste da neznaju nista,onda mora da je tako.. svi glupi vjerovatno.. ali tu si ti da im sveto lijepo istrtas, objasnisim nacin rada iptv-a, dio po dio.. :) aferim

za ono prvo se slazem, dva kur** subolja od jednog kazu zene.. al bez 1-2godine gledanja, nemos dat realnu ocjenu koliko je lista stabilna, gazda odgovoran, itd itd.. a za gazdu, ajmo rec da si mozda i u pravu ako ne mislimo na istog, no jedan jest retard i paksu, upo u ovo sticajem nesretnih okolnosti, a drugog ne poznajem pa nemogu nista ni reci, jer pisem o onom retardiranom.. i nemoj da stajes u odbranu jer imao je on ovdje ispade i svadje sa forumasima, ispade koji ne dolice vlasniku servera pa makaz i zvrk liste.. :) tak da si mu ili rod ili si ti saam taj retardirani samo sad stojis na lopti..
ako ti kazes da ovi koji pisu za skenirane liste da neznaju nista,onda mora da je tako.. svi glupi vjerovatno.. ali tu si ti da im sveto lijepo istrtas, objasnisim nacin rada iptv-a, dio po dio.. :) aferim
Neka si nam ti pametan i veliki kaker mi ostali ce mo se snaci vec nekako

Ne treba mi user pass bolje si gledaj olix bolji je od ove koje trazis sigurno
Skeniranje nije tesko. Nagji neki skener upisi server i klikni start ili klikni start i upisi server i cekaj, ako uhvati nesto dobro ako ne upisi drugi server i tako prolaze dani idu godine hahaha
Sta ti danas mozes iskenirat na m3u nista corak.Mozes ako ti neko da panel il liste javne i ti napravis combo ko ovaj zlocko ovdje i reklamira skener.Di ce te vi pasvorde sta ubacivaju slozit combo .Nikad ni onda.
To su totalne gluposti aj da si 2013 to rekao onda da kad su user i pass bili isti.
Mozes se sa cekerom igrat i combom iz javnih listi napravljenih

Sta ti danas mozes iskenirat na m3u nista corak.Mozes ako ti neko da panel il liste javne i ti napravis combo ko ovaj zlocko ovdje i reklamira skener.Di ce te vi pasvorde sta ubacivaju slozit combo .Nikad ni onda.
To su totalne gluposti aj da si 2013 to rekao onda da kad su user i pass bili isti.
Mozes se sa cekerom igrat i combom iz javnih listi napravljenih
Reko sam da nije tesko da skeniras (kliknes start) a nisam rekao da je lako da nagjes nesto sa sken. hahah ali nagje se ponesto ja nisam reko nista u vezi user pass.

Back
На врв Bottom