Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Groundhog Day ќе биде додека:

Не дојде нов газда
Не се стави свеж кеш
Не се оформи спортски менаџмент
Не се изгради проект со визија во следните 2-4-6 години
Не се исчисти базата на играчи од непотребни и емотивно нестабилни
Не се забрани приод на 1000 метра радиус на сите бивши играчи кои сега солат памет

Керик нема да биде избркан и со 10 порази по ред се додека не почне да зборува против управата што не му носат играчи.

Шанса нема да не купи некоја институција со 700 милиони долг, и да им плати на Америве колку тие што сакаат за акција. Едноставно, никој не е до толку глуп.

Играчите кога ке западнат во криза, излезот досега беше само смена на тренер. Не знам што може Керик да измисли со бековите. Оправдано го пробуваше Јоро на десен бек, и оправдано не сакаше да го игра Доргу на лев бек. Ама некои од тренерките одлуки се запрепастувачки лоши. Тренер почетник не би ги правел. 90 минути тимот да нема никаква структура, и бековите во немоќ да изнесат топка, да ја цепаат напред?

Шанса нема да не купи некоја институција со 700 милиони долг, и да им плати на Америве колку тие што сакаат за акција. Едноставно, никој не е до толку глуп.

Играчите кога ке западнат во криза, излезот досега беше само смена на тренер. Не знам што може Керик да измисли со бековите. Оправдано го пробуваше Јоро на десен бек, и оправдано не сакаше да го игра Доргу на лев бек. Ама некои од тренерките одлуки се запрепастувачки лоши. Тренер почетник не би ги правел. 90 минути тимот да нема никаква структура, и бековите во немоќ да изнесат топка, да ја цепаат напред?
Керик само не требаше да филозофира со Рашфорд и да си профолжи кај што застана лани, на сила го вметна прв состав и тројца други вон позиција директно, Куња барем помага одбрана, Рашфорд не помага. Нека го пушта од клупа доста е.Не природно ми е Рашфорд да го гледам. Кој и да е нема да биде добар таму на лев бек ако нема соодветна помош. Башка нашите играчи се пре спори и делуваат физички неподготвени.

Нешто им се случува во лето. Секое лето иста песна. Од Нова Година до крај играат да речеме солидно, и место во лето апгрејд да се направи, истите играчи се враќаат на нула. Секоја година исто.

@JacobsBen:

"It's RATCLIFFE SPECIFICALLY who is driving this mantra within the leadership and sporting teams of don't pay a Manchester United tax, don't go over the odds, don't chase after players unless they say they ONLY want Manchester United

"But that's SO DIFFICULT because top teams will always compete for TOP PLAYERS" [@UnitedStandMUFC] #mufc

Get used to it момци. Ќе се полниме само со просеци и ќе бидеме Брендфорт левел клуб.

Керик само не требаше да филозофира со Рашфорд и да си профолжи кај што застана лани, на сила го вметна прв состав и тројца други вон позиција директно, Куња барем помага одбрана, Рашфорд не помага. Нека го пушта од клупа доста е.Не природно ми е Рашфорд да го гледам. Кој и да е нема да биде добар таму на лев бек ако нема соодветна помош. Башка нашите играчи се пре спори и делуваат физички неподготвени.

Mислам дека Рашфорд ке се пресели на клупа, штом Шешко се врати целосно во меч фитнес. Вчера не можеше да оди ликот. Барем ако Керик има 2 грама мозок. Ако и понатака го форсира Рашфорд, заслужува се што ке му се случи.

Што ќе рече неминовен банкрот на долг рок.

Mислам дека Рашфорд ке се пресели на клупа, штом Шешко се врати целосно во меч фитнес. Вчера не можеше да оди ликот. Барем ако Керик има 2 грама мозок. Ако и понатака го форсира Рашфорд, заслужува се што ке му се случи.
Керик ми изгледа како да е заљубен во Рашфорд.

По говорот на телот и по пресот на Керик мислам и ако не победиме со Фулам ќе е под сериозен притисок и нема да ме чуди и да биде кикнат.

А печени се за одговорност и Берада и Вилкокс. И двајцата исфрлени од Сити во нивниот најдобар период, а ние ги дочекавме како спасители божем ќе ни донесат нешто ново. И Санчо исфрлен од Сити, исто не снајде... Добро знаат да проценат таму од кого свирче не бидува.

Не ја гледам така таа поврзаност искрено, Рашфорд можеше на директ да го стави место Шешко и Куња крило, значи неможат да се споредат технички Рашфорд и Куња.

По говорот на телот и по пресот на Керик мислам и ако не победиме со Фулам ќе е под сериозен притисок и нема да ме чуди и да биде кикнат.

А печени се за одговорност и Берада и Вилкокс. И двајцата исфрлени од Сити во нивниот најдобар период, а ние ги дочекавме како спасители божем ќе ни донесат нешто ново. И Санчо исфрлен од Сити, исто не снајде... Добро знаат да проценат таму од кого свирче не бидува.
Истото би го рекол и со Челзи. Сите дибидуси ни ги увалија од кај нив. Маунт, сега и Сантош. Не ми се верува дека 50 милиони дадоа за него, а братот ни цели 90 минути не може да изигра во Карабао Куп.
Уште па директна замена за Каземиро некои го мислеа е:tapp:

Па не ги даваат они парите туку како им свират газдите, ако не даваат пари нема ни да купат, ако ги исшутираат треба за Сантос и за последниот трансфер рок генерално пердуви да летаат од нив, ама шо корист од тоа кога штетата е направена. Се повеќе ми има смисла заминувањето на Ашфорд за само 2-3месеци, доведен да биде директор на клуб кој што не дава пари за трансфери.
Дополнително сите други клубови на Инеос се последно место, нашиот газда од втор сега е 9 најбогат у Британија што значи неговото богатство од 30милијарди паднало на 15 загуба 15милијарди за 2 години, и он ќе инвестирал у клубот, ќе гледа да се искешира и он сега.

Пак ке речам,Карик не смееше да се остави,мораше да се наоѓа друг менаџер, но тој нов менаџер ке бараше класа играчи , ке бараше средината да биде како на Сити , одбраната исто така , Дало ,Шо, Мегваја се тука од првата светска војна. Вака не се гради клуб а притоа да сакаш успех,

Незнам од кога не сме дале гол од центаршут на бековите или крилата, Инеос се што допре од спорт изгоре, Ница последена, Лузана последна, женската екипа на Јунајтед последни, ние дај боже да завршиме последни да се оттарасиме од нив еднаш засекогаш. Да се почне од почеток . Вака не бива од марс се гледа дека не оди работата на подобро.

Ајде ке го мавнат Карик , ке донесат друг, нема да се купи тоа што треба резултати пак ке нема , пак ке се смени после година дена , ајде нов интерн ке донесат на мускулу ке добие утакмици ајде нов договор и се така во круг. Веке видено мнооогу пати .
Од натпреварот со Евертон, Шо му нафрли на Шешко. :D
Автоматски споено мислење:

Ако замини Керик, 90% ќе го донесат Нагелсман кој исто како Аморим ќе нема играчи за системот што го игра, за година и нешто ќе го поебат и него и така во круг. Моментално не знам која будала ќе се нафати да дојди во Јунајтед да си ја заеби кариерата, едноставно си осуден на пропаст тука и 99% нема да успееш и ќе бидеш набркан. Едино некои пропалици од типот на Конте, Алегри, Саутгејт.
Серкото свршува на него. :D

Истото би го рекол и со Челзи. Сите дибидуси ни ги увалија од кај нив. Маунт, сега и Сантош. Не ми се верува дека 50 милиони дадоа за него, а братот ни цели 90 минути не може да изигра во Карабао Куп.
Уште па директна замена за Каземиро некои го мислеа е:tapp:
А купувањето од Челзи ми е најголемата енигма, јас не можам тоа да го сфатам, зошто е таа опсесија со играчи од Челзи па секое лето по еден купуват ја уште не можам да сфатам. Барем квалитет да купеа, Кукурела, Каиседо, некој друг првотомец, они за Маунт и Сантос едниот повреден другиот ни за на клупа не е добар 120м дадоа.

Back
На врв Bottom