Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
More ti sve znain bravos poima nemas
pa drugive vikaat deka znam, ti si edinstven sto vikas deka neznam,
Автоматски споено мислење:

Ja znam bar 5 slucaja iz Srbije,bili su na potpis,savet je dao pozitivnu odluku,u medju vremenu su poslati dokumenti na proveru(dopunsku),a status se nije menjao cekali su samo potpis,utvrdjeno je da su falcifikovali izvode i dobili su krivicne prijave od drzave Srbije...Tako da iz Srbije od 2024 godine nema sile da nema dopunska,i status ako stoji polozitelno papiri su poslati na proveru...Kome su cisti papiri on angazuje odvokata a kome nisu on se nada i misli bice,BICE ALI MALO MORGEN.
eve go ovoj sto e na finalna 9 meseci so 2024 prepiska,, :) :)

Последно уредено:
Prodolzuvanje na pasosi vo konzulat Bitola

Nekoj so iskustvo sto se slikal za pasos vo Bitola konzulat, dali e preporaclivo i kolku se ceka?

Vi blagodaram za informacija

Ми кажаа 3 месеци, се јавував неколку пати нема ништо. Денес ми рекоја да се јавам после 15ти јуни
Dali go zema pasosot?

Prodolzuvanje na pasosi vo konzulat Bitola

Nekoj so iskustvo sto se slikal za pasos vo Bitola konzulat, dali e preporaclivo i kolku se ceka?

Vi blagodaram za informacija

Dali go zema pasosot?
odi vo sofija najdobro ima opcija i za eden den da se zeme, vaka ke cekas 5 meseci

Taka i mislev, malku poskapo, no pasosot vo raka ke bide.
Ti blagodaram za sovetot
таман и ќе прошеташ низ софија :)

Taka i mislev, malku poskapo, no pasosot vo raka ke bide.
Ti blagodaram za sovetot
ama ke treba pak na lege da se vrzes da znaes, toa e sluzbena adresa i odjavuvaat

Не сум активен секој момент од денот на форумов оти одам на работа и после работа работам. Се извинувам и фала ти честити царе!

Стварно, шала настрана ќе му се јавам деновиве да видам што ќе направам.
so napravi so guvernerot?

Последно уредено:
Back
На врв Bottom