Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ептен ми е мило племето да им го ебам и на глејзери и на серот керките да им ги ебам и се под список . Нека го продават таму клубо и нека одјебат веќе аман . Дно дна.

Да беше некој друг тренер ќе речев дека со Фулам ќе му е последна, ама вакво теле послушно нигде нема да најдат. Негде читав од ботовските профили желби дека Конте бил на радар…секако ќе купат евреите некој што ќе им се противи.

Ете, тоа шѕо го пишав некни. Истите глупости и проблеми од Тен Хаг.

Далот несреќата колку глуш избор за пас при вториот гол на Брајтон, кога веќе знае дека стоперите нинсе развлечени бидејќи изнесувавме топка. Веќе не ме ни изненадува искрено.

Керик уште еднаш со лош гејм мемаџмент. Шешко исто прилично лоша утакмица, треба да сфати дека ме знае да дрибла и нема зошто толку долго да ја држи топката во нозете. Истото го пробуваше и против Сабах.

Ахахаха абее трашфорд, Керик дај си отказ сам не биди крив заради туѓи одлуки

Можат и да пробаат да вежбаат контролирање посед и темпо, 2 - 0 е. Ебате Керикот, ептен хаотично е после вториот гол, со топка не можат да се сврзат.

Се што требаше е да контролираат темпо и да ја скријат топката. Го имаа луксузот. Две чисти нема Керик.

Back
На врв Bottom