Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека ке го регистрират за брзо, да го имаме на стартот во европа ке биди многу добро
Da tocno brat da se voigra e rabotata da e spremen za liga evropa i plus za so vardar ohrid alkaloid da vnessi timski duh vo nego

Го видов во саботата против Мулти Есенс беше на трибина, скокаше се радваше :ROFLMAO:

Мене ме интересира шо се дешава со босанецот десното крило?

Го видов во саботата против Мулти Есенс беше на трибина, скокаше се радваше :ROFLMAO:

Мене ме интересира шо се дешава со босанецот десното крило?
Ne e nesto naj naj da recis gi gledav na trening stario nego forsira mnogu pokjeto se ima vpereno vo beli i vo hatbark gi forsira beli se bori mnogu i na trening i na utakmici deteto

Проблеми со арапите, не сакат да му дат исписница од клубот, барат многу пари и тврдат демек имал договор до 2028 а тој навoдно немал договор, и 5 месеци му немат плати исплатено

Нашите не можат да го пријават за настап заради таја исписницата а договорот бил потпишан, такс пишеa на 24ракомет
Како бе немал договор ама чекал исписница. Ако неможи да се регистрира и треба да му дат исписница од претходен клуб, значи дека има валиден договор со нив. Само во Пелистер се дешават вакви аматерски пропусти лани со Видомски сега овој, не ќе да е случајност туку станва збор за неписменост и аматеризам на одговорните по кузнај кој пат.

Како бе немал договор ама чекал исписница. Ако неможи да се регистрира и треба да му дат исписница од претходен клуб, значи дека има валиден договор со нив. Само во Пелистер се дешават вакви аматерски пропусти лани со Видомски сега овој, не ќе да е случајност туку станва збор за неписменост и аматеризам на одговорните по кузнај кој пат.
Шундо ис д мен.

Убо пишеа, ситуацијата е таква, ликот има договор со катарците, му борџеле неколку плати и си мислеше дека врз основа на ро ќе раскини договор. Арно ама кај тие катарците има луѓе со 2 грама мозок и основни познавања на ракометот за разлика од овде и му ги исплатиле тие плати, па сега не можи да мрдни нигде без оштета.

So dve neisplateni plati dojde kaj nas a so to se raskinva i dogovorot, tie razbraja i mu pustija 3 plati a dogovorot mu bil do 2028 godina, i sega barat obestetuvanje …

Добро бе како не ви е мака да си тресите од памет работи му борчеле плата па тој дојдол ама ови му исплатиле плата и сега ништо .

Тешко се најдува среден па и десен бек шутер...
За десен уште некако чкрипи таму, али таман поасолен најдовме среден и пак ништо!? (n)
То сигурно фрустрира и зато реагира(ме)....
Камо да се среди се како шо треба....Секако сите сакаме ..
Дека оди на добро со Червар секако оди, полека ама сигурно и тука сум најмногу среќен!
Браво и за автобусот:cool:

Back
На врв Bottom