Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Дај некоја поконкретна информација вака ме копкат сеа хахахаха.
Се вртат муабети и за Јапан од јануари да се вратит колку е вистина ќе видиме.

Дај некоја поконкретна информација вака ме копкат сеа хахахаха.
Се вртат муабети и за Јапан од јануари да се вратит колку е вистина ќе видиме.
Da se rasprasam malce dali e privatno ili profesionalno tuka i kje pisam, da ne procitet od gol mk ili ekipa pa odma da objavet hahah.

Inaku e standarden reprezentativec, igrat vo dva pravci i ke e golemo zasiluvanje ako stvarno bil tuka za rakomet

Da se rasprasam malce dali e privatno ili profesionalno tuka i kje pisam, da ne procitet od gol mk ili ekipa pa odma da objavet hahah.

Inaku e standarden reprezentativec, igrat vo dva pravci i ke e golemo zasiluvanje ako stvarno bil tuka za rakomet
јас ќутам цело време, не пиши ништо дури не е готово можит да имат уште нешто појако,нели се спремаме за нов трофеј и ЛШ

јас ќутам цело време, не пиши ништо дури не е готово можит да имат уште нешто појако,нели се спремаме за нов трофеј и ЛШ
ovaj od denes + uste eden bile blisku do Ohrid, e sea koj, ke pocekame ke vidime (top igraci se) osven nekoj novinar ako ne si ja zavrsit domasnata rabota pa da gi objavit pred vreme
;)

ovaj od denes + uste eden bile blisku do Ohrid, e sea koj, ke pocekame ke vidime (top igraci se) osven nekoj novinar ako ne si ja zavrsit domasnata rabota pa da gi objavit pred vreme
;)
Од лани пролетта не сме промашиле СВЕ Е ТОП,штета шо не добивме вајлд карта.......од следна сезона ке појачаме Х посто со спонзорство(цифрите друг пат)

Piker reprezentativec denovive niz Ohrid, dali kje bide nesto so GRK Ohrid ili privatno dosol ostanuva da vidime ;)
Милан Лазаревски да не бил на преглед Свети Еразмо, пошо обично после повреди ги земаме засилувањава?:ROFLMAO:

На кој му е при крај договорот, некој од Алкалоид?

Милан Лазаревски да не бил на преглед Свети Еразмо, пошо обично после повреди ги земаме засилувањава?:ROFLMAO:

Hahaha rano e za Mecka, nemat sansi vo sledni 2,3 god da go potpisime

Можит странски репрезентативец е…

Е кажете де синкир ке ви го земи некој бог да чува, то за сите можни клубој излегват шпекулаци точни неточни, овде строга тајна да се кажело кој е играчот во Охрид.

Тој требаше во Вардар да дојде ако за истиот пикер се збори, висок дечко на иќ му завршува презимето.

Ванчо Димовски

Ako е македонски репрезентативен пикер евентуално може да е Стојковиќ. Мечка нема шанси, а ни Жарета. Евентуално да е некој од друга репрезентација, као што спомнаа погоре да не е Тасиќ, кој ние сакавме да го донесеме. Ама он е дефанзивец. Вие како што фрлате пари може сте прифатиле да ја платите оштететата што ние не сакавме да ја платиме.

Ako е македонски репрезентативен пикер евентуално може да е Стојковиќ. Мечка нема шанси, а ни Жарета. Евентуално да е некој од друга репрезентација, као што спомнаа погоре да не е Тасиќ, кој ние сакавме да го донесеме. Ама он е дефанзивец. Вие како што фрлате пари може сте прифатиле да ја платите оштететата што ние не сакавме да ја платиме.
Јас мислам Лудович Фабрегас ќе да е хахаххахаа

Поранешните играчи играат многу добро:
Ориол Реј Моралес растура во Висла Плоцк, игра одлична одбрана. Многу ме интересира дали ќе добие и репрезентативен повик.
Пилиповиќ исто против Киелце одличен.
Јасухира не го следам ама тој секогаш е добар.

Денеска во Виена се одржа ждрепката за второто коло од ЕХФ Европскиот Куп во машка конкуренција
Актуелниот освојувач на трофејот во ЕХФ Купот, Охрид, го дозна ривалот за второто коло од ова натпреварување и ќе се соочи со турскиот тим Спор Тото.
Првиот дуел ќе се игра на 17/18 во СРЦ „Билјанини Извори“, додека реваншот треба да биде на 24/25 октомври во Чанкаја, општина во градот Анкара, а салата каде што се играат е на Ракометната федерација на Турција и има капацитет од 2.700 гледачи.

Back
На врв Bottom