Фан клуб - РК Вардар

A зошто се игра оваа во школска сала?
Убедливо најодвратен стрим за гледање е од Куманово.
Автоматски споено мислење:

Не смееше Чупиќ, да се доведе во ситуација од десет разлика, последен напад да решава. Знам дека сака да ги одмори, ама 20 минути кога ти играат антиталентиве како Нечовски и оној момакот со број 77, само можешее да ја ебе сезоната уште непочната. На 10 разлика не знаат една саглам акција да одиграат. Десет пати топка му падна од рака на Нечовски против факинг Куманово.

Последно уредено:
Тоа е тоа, прва постава се бори со Мелсунген на гости, втората постава (океј, накај трета) спасува жива глава кај факинг Куманово.
Мизерија.
Мораше да ги враќа сите првотимци последните 2 напади за да не ја шитнеме цела сезона уште во второ коло.
Уште сте сигурни дека ќе се прошетаме до титула? Овие се замените во случај на повреди на најдобрите играчи.
Тоа е тоа што зборам, не можеш ни со Куманово да се потпреш на нив и ќе мора најдобрите и на вакви утакмици да играат и да прават разлика. Да ризикуваат повреди во вакви сали со никакви услови за игра во 21 век.

Нечовски очај. Сто топки изгуби. Тој Ѓорчевски да не го ни коментирам. Овие се далелу од предводници и во младински ракомет, не па во сениорски. И Поповски утна 2-3 зицери, го направија голманот нивен ко Штербик во последни 10 минути.
Ееееееј, 8 разлика не можеа да зачуваат во последни 10 минути. Да играа уште 5 минути, ќе изгубеа 5 разлика.
Тој Бомештар бркаше муви, Гогов исто очај.
Едно бате Костов им даде 15 ГОЛОВИ. 15 ОД 15, од кој дел од пенал.

За вакви работи се нервирам. Еден асален македонец не донесоа што ќе ти добива вакви натпревари. Мора да имаш македонци во тимот и мораше да се донесат некои поасални од овие децава. Може прерано ги исхејтав, ама не се за на терен во моментов.

Мислев 30-32 заврши дека дадовме гол во последен напад од крило, ама изгледа не важел или бил по истек на време. Не дека можеше да се забележи од стримот во кој пола од времето им гледавме во капуљачите на тоа дечурланата. Во 29 минута ни дојдоа на 30-31 и се тресевме до крај... А кога изведе голманот, на Кеита му летна од рака на средина на терен, среќа што ја врати судијата инаку ко што беа во налет, 2 ќе ни дадеа до крај.

Последно уредено:
Тоа е тоа, прва постава се бори со Мелсунген на гости, втората постава (океј, накај трета) спасува жива глава кај факинг Куманово.
Мизерија.
Мораше да ги враќа сите првотимци последните 2 напади за да не ја шитнеме цела сезона уште во второ коло.
Уште сте сигурни дека ќе се прошетаме до титула? Овие се замените во случај на повреди на најдобрите играчи.
Тоа е тоа што зборам, не можеш ни со Куманово да се потпреш на нив и ќе мора најдобрите и на вакви утакмици да играат и да прават разлика. Да ризикуваат повреди во вакви сали со никакви услови за игра во 21 век.

Нечовски очај. Сто топки изгуби. Тој Ѓорчевски да не го ни коментирам. Овие се далелу од предводници и во младински ракомет, не па во сениорски. И Поповски утна 2-3 зицери, го направија голманот нивен ко Штербик во последни 10 минути.
Ееееееј, 8 разлика не можеа да зачуваат во последни 10 минути. Да играа уште 5 минути, ќе изгубеа 5 разлика.
Тој Бомештар бркаше муви, Гогов исто очај.
Едно бате Костов им даде 15 ГОЛОВИ. 15 ОД 15, од кој дел од пенал.

За вакви работи се нервирам. Еден асален македонец не донесоа што ќе ти добива вакви натпревари. Мора да имаш македонци во тимот и мораше да се донесат некои поасални од овие децава. Може прерано ги исхејтав, ама не се за на терен во моментов.

Мислев 30-32 заврши дека дадовме гол во последен напад од крило, ама изгледа не важел или бил по истек на време. Не дека можеше да се забележи од стримот во кој пола од времето им гледавме во капуљачите на тоа дечурланата. Во 29 минута ни дојдоа на 30-31 и се тресевме до крај... А кога изведе голманот, на Кеита му летна од рака на средина на терен, среќа што ја врати судијата инаку ко што беа во налет, 2 ќе ни дадеа до крај.
Точно , ама и Чупиќ као некој инат до крај. Мора да процениш човече. Дваесет минути играа , 100 грешки направија. Више кога дојде на 4 разлика враќај некој од првотимците и затварај натпреварот. Искрено многу лесно можеше да се поебе се. Ноншалатноста ме изнервира.

Не се посветени на тоа, затоа

При толку основни и средни школи во Скопје да не можеш да напраиш селекција и да ги израснеш во играчи.. до стручниот кадар е нема друго објаснување

Се имаше контрола над натпреварот. На крај овие малку запнаа ама според мене јасно беше дека ќе ги добиеме. Имавме 2+ на 80 секунди до крај. Немаше да дозволат глупост. Не може да се очекува дека со некој жар ќе се влезе во овие натпревари, ова е лесен тренинг пред среда. И кога се губат топки не се секираат зошто знаат дека ќе почнат посериозно и ќе се компензира кога треба.

Се имаше контрола над натпреварот. На крај овие малку запнаа ама според мене јасно беше дека ќе ги добиеме. Имавме 2+ на 80 секунди до крај. Немаше да дозволат глупост. Не може да се очекува дека со некој жар ќе се влезе во овие натпревари, ова е лесен тренинг пред среда. И кога се губат топки не се секираат зошто знаат дека ќе почнат посериозно и ќе се компензира кога треба.
Намалија на 1 разлика и имаше уште 1 минута до крајот.
Тоа е далеку од решен натпревар. Многу лесно можеа да направат глупост, затоа што беа на праг на нешто такво.
Во 1 минута може да се одбранат во еуфорија и на тимот со кој освоивме во 2017 и да дадат гол, а не па сега кога имаа страшен налет. Не смееше никако да се дозвили да дојдат до неизвесна завршница. Максимум на -3 требаше да менува Чупиќ.

Немаш контрола на натпревар кога се дошло на минус 1 и последна минута тргаме во напад. Тоа е веќе ултра ризична ситуација во која и првотимец може да згреши и да отиде се во курац. Факт е дека се штедат , ама да имаш десет и да се доведеш до таква ситуација е несериозно.

Се е така како што викате. Не го спорам тоа. Јас лично бев убеден дека нема опасност. Неверував дека Куманово има капацитет за нешто повеќе. Дека ќе настапиме сериозно на крај и дека ќе биде се во ред.

Куманово испадна нагазна мина за Вардар денес на двата фронта.

Дечки на сајтот тешко да земам карти, прво едни ми ги дава сло после зафатени, кога ќе најдам и изберам да се највам ми дава погрешни мејл и пас а не се погрешни, пробувам и без најава и таму нејќе?
Што е проблемот? Можам да си купам негде карти?

Дечки на сајтот тешко да земам карти, прво едни ми ги дава сло после зафатени, кога ќе најдам и изберам да се највам ми дава погрешни мејл и пас а не се погрешни, пробувам и без најава и таму нејќе?
I jas nemozam da zemam karti.Kaj sve ne probav ama dzabe.

Преку 40 пати од 15 картички и 10 електронски уреди џабе све не сака не знам што се дешава недела дена не можам да земам никако.

Back
На врв Bottom