Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо издржа еден натпревар после затварање на трансфер периодот, ризик секогаш не се исплати. Али на кого да објасниш управата пуна со морони и магариња.
ПС форсирањето на Куња како лажна 9 само да ја игра примадоната ќе му се удри од нос на Карик.
Банкару, ко по обичај лупеташ колку да се рече, бар пари да земаш по пост.Не знам зошто не го проба Рашфорд најистурен, а Куња да си остане лево. Ма да за денес се си мислев ќе стартува со Куња, Мбеумо и Шешко, па второто во зависност од резултатот да го уфрли Рашфорд.Рашфорд може да биде корисен против Сити, ама Куња многу повеќе ми се допаѓа кога игра бочно.
Средината со Мејно и Тилемнс ни е малце статична, ќе мора да играат паметно со топка, па и претпазливо за да не им отвараме контри.
Бруно само да биде располомен и на Мбеумо да му е наместен шутот.
total-sportek.st
А што Трашфорд со својот раскошен талент ќе направи разлика?Само да ја игра примадонатаБанкару, ко по обичај лупеташ колку да се рече, бар пари да земаш по пост.
Јок.Ќе биде силовање.

На фудбал менаџер му бил добар ваљда па се бламира тука.А што Трашфорд со својот раскошен талент ќе направи разлика?
Русите имаат изрека за такви: како куфер без рачка, тежок за носење, а жал ти е да го фрлиш.

Рашфорд со една нога е бољи од тој преварантотПовреден е Амад инаку тој би играл десно а Мбуемо шпиц. Вака со Куња на шпиц сме далеку по не ефективни. Го очекував Доргу на лево крило али добро, секако ќе се заборава напред така да ќе играме со 2 леви крила.
На фудбал менаџер му бил добар ваљда па се бламира тука.![]()