Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Sta vas ne blokira na bitku?
Автоматски споено мислење:

Ja sam odustao. Smislio sam foru za skenirati ali nazalost blokira brzo pa sam odustao

Da nije bio iptv ne bismo znali koliko tv kanala ima u svetu i placali bi paket HBO + 5 eura pinkovi 5 eu. Arene 5 eu itd.
Pa ja i sad placam 73 eura .Znaci max tv full,plus svi vod full,internet optika 1 giga,magenta,netflix,telefon,2 max tv plus 2 max tv za van.I jos se zajebali i dali mi jos 3 max tv sad imam na 5 tv i 2 za van.
Stim da sam 2 dao kcerki i zetu pa gledamo za te novce nas 8.
Ovo iptv hobi zajebancija.A da ja ovisim samo o iptv ilegalnoj ne hvala.Jednom se zivi i umire.Da ovisim o luc kucu dal ce mu stucat il ne.Ne hvala lijepa.

Pa ja i sad placam 73 eura .Znaci max tv full,plus svi vod full,internet optika 1 giga,magenta,netflix,telefon,2 max tv plus 2 max tv za van.I jos se zajebali i dali mi jos 3 max tv sad imam na 5 tv i 2 za van.
Ovo iptv hobi zajebancija.A da ja ovisim samo o iptv ilegalnoj ne hvala.Jednom se zivi i umire.Da ovisim o luc kucu dal ce mu stucat il ne.Ne hvala lijepa.
peradarstvo je unosan biznis, ima se moze se.. :) ali nije lijepo ni kad ti hobi stuca.. a nije lijepo ni lagati

Haha pa oni ti dajo odnosno prodaju i to sto ti ne treba a koliko kanala imas to nisi rekao a gde si gledao onaj boks pre nekoliko dana ili nedelje ? Mislim da si rekao na iptv

Da nije bio iptv ne bismo znali koliko tv kanala ima u svetu i placali bi paket HBO + 5 eura pinkovi 5 eu. Arene 5 eu itd.
Pa ja i sad placam 73 eura .Znaci max tv full,plus svi vod full,internet optika 1 giga,magenta,netflix,telefon,2 max tv plus 2 nax tv za van.I jos se zajebali i dali mi jos 3 max tv sad imam na 5 tv i 2 za van.
Ovo iptv hobi zajebancija.A da ja ovisim samo o iptv ilegalnoj ne hvala.Jednom se zivi i umire.Da ovisim o luc kucu dal ce mu stucat il ne.Ne hvala lijepa
Haha pa oni ti dajo odnosno prodaju i to sto ti ne treba a koliko kanala imas to nisi rekao a gde si gledao onaj boks pre nekoliko dana ili nedelje ? Mislim da si rekao na iptv
Boks sam gledao na artu

Pa ja i sad placam 73 eura .Znaci max tv full,plus svi vod full,internet optika 1 giga,magenta,netflix,telefon,2 max tv plus 2 nax tv za van.I jos se zajebali i dali mi jos 3 max tv sad imam na 5 tv i 2 za van.
Ovo iptv hobi zajebancija.A da ja ovisim samo o iptv ilegalnoj ne hvala.Jednom se zivi i umire.Da ovisim o luc kucu dal ce mu stucat il ne.Ne hvala lijepa

Boks sam gledao na artu
Izvini nisam znao da je art max tv

Smart iptv gledam odavno nije skup pregledan je i brz, kad stavim liste samo ukljucim disable groups i imam dobar pregled na foldere i strimove i stavim pin da mi neko ne brise ili krade liste

Ne znam koj e domacitv ne sum go gledal. Magovi-MagLoad rabotat so seriski broevi Mac adresi i user pass ako ti otvora vo vlc ne bi trebalo da imas problem na bilo koj pleer ako vo tivimate ima opcija za .m3u lista ili link ne bi trebalo da imas problem da gledas so Mac. Bitka nepostoi povece?
Jesil siguran da se nemoze ukrast iz tvog smarta?

Back
На врв Bottom