Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Амас и Лејси да играле.

Нејсе, таман си испадна, мирни три бода, второ полувреме лагано со резерви.
Видовме играа и покажаа дека се боси за ПЛ. Вака на решени утакмици може, колку да одморат првотимците инаку Туанзебе е поим за фудбалер за овие дечкиве.
Зиркзе, да му ебам тоа метлата, како пред зграда да игра. Штета што не отиде во Италија.
Друго се’ задоволително.
Муџахединот е полош и од Далот за во напад.

Видовме играа и покажаа дека се боси за ПЛ. Вака на решени утакмици може, колку да одморат првотимците инаку Туанзебе е поим за фудбалер за овие дечкиве.
Зиркзе, да му ебам тоа метлата, како пред зграда да игра. Штета што не отиде во Италија.
Друго се’ задоволително.
Муџахединот чека да му заврши договорот и ќе се префрли у вахабисти. :D

И што повеќе направи од Бруно? :vrtioci:

Друго се’ задоволително.

Повеќе беше коментарот у насока од која крајност у крајност се движи фан клубов. Пред утакмица плачки, на 3-0 требале децава да играат од старт. Вака за решени натпревари се топ.

Повеќе беше коментарот у насока од која крајност у крајност се движи фан клубов. Пред утакмица плачки, на 3-0 требале децава да играат од старт. Вака за решени натпревари се топ.
Ама па таков ни е клубот бе другар, губат од Хал па дават петарда па примат гол у 95 за 2-2 сите сме факт ап, има ли некој да стои цврсто на ставот а да не се избламирал у некој момент.

Јбг, одамна конзистентноста ни е најголем проблем, може да фатат серија сега да ги добијат следните 4-5 утакмици и потоа да кикснат со некои никакви екипи да изиграат како аматери.

Јбг, одамна конзистентноста ни е најголем проблем, може да фатат серија сега да ги добијат следните 4-5 утакмици и потоа да кикснат со некои никакви екипи да изиграат како аматери.
Наредните 4 до 5 утакмици многу тешко да ги добиеме, почнува зезнат период од 10 до 15 натпревари.

Наредните 4 до 5 утакмици многу тешко да ги добиеме, почнува зезнат период од 10 до 15 натпревари.
Не мора да значи, ние повеќепати тешките утакмици ги добиваме за да после киксат со екипи од долниот дел на табелата.

Последно уредено:
Вие бе свесни сте дека игравте против екипа што губеше у квалификацииве од Купс?
Што мене ме занима ако цвичеле тука пред утакмицата,просто е,на овој меч гледаш дали имаш замена за Шо.
Не знам што не ви е јасно,ептен е просто.

Некако, премногу песимизам има тука. Лани изгубивме само 2 утакмици. Уште па читам од навивачи кој тим што ке ни направел... брука.
Пишав и погоре, мене Сити, Пул, Арсенал... не ме загрижуваат. Глупостите се Хлови, Евертони, Лидсови...... со такви екипи ние ја упрскуваме.

Во недела гледам сценарио како може да победиме. Трчај на контри, го имаме Раши за тоа или па некоја магија од Бруно. Сити лагано посед 60%.

И не кур ми стварајте нервоза и вие овде,у недела сум на свадба вчера створив битка дома да сме 5 и 20 МАКСИМУМ.
А за прием у 7 ЌЕ СЕ СЛУШНЕМЕ,
МОШ се појавам со таблет ,пуњач ,плик и гласот на Перо Момировски на прием.

Во недела гледам сценарио како може да победиме. Трчај на контри, го имаме Раши за тоа или па некоја магија од Бруно. Сити лагано посед 60%.
И да го тепаме Сити џабе се ако не премлати Брајтон следната.

Back
На врв Bottom