Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Тимот личи како што треба, сплотени и без некои големи глупости. Лино си ја знај работата, има авторитет кај играчите. Допрва ќе го извади најдоброто од екипата и ќе му треба малку време ама мислам дека сме на вистинскиот пат. Од резултатот мора да сме задоволни

Како шо рекоја многумина и претходно, мора да се работи на носење квалитетен голман. Долго време немаме никаква константност на таја позиција.

Петар Атанасијевиќ 8 од 8 браво!!!

Малик Татар еднаш влезе и постигна битен гол од 10 метри, треба да му се дава поголема минутажа понатаму.

Прв натпревар на гостински терен, пред полна сала тешко за играње, треба да се биде задоволен.

Малик, Филип, Нтази, Ник, Павле, Серафимов, Видомски супер бековска линија според мене за понатаму.

Среќно во новата сезона.

Петар Атанасијевиќ 8 од 8 браво!!!

Малик Татар еднаш влезе и постигна битен гол од 10 метри, треба да му се дава поголема минутажа понатаму.

Прв натпревар на гостински терен, пред полна сала тешко за играње, треба да се биде задоволен.

Малик, Филип, Нтази, Ник, Павле Серафимов, Видомски супер бековска линија според мене за понатаму.

Среќно во новата сезона.
Полека полека ќе биди со Татар, можи да изгори во желбата да земи 150 да шутни една за друга
Хахахаа

Второто мислам дека Никуч имаше 3 или 4, ако броеше некој подобро нека ме исправи. Али генерално бевме без помош од голманите.
Да, фати две од крило и мислам уште една. Многу лесни гола прими шо можеше да ги фати и џабе вика некогаш по одбраната кога е крив за повеќето гола. Хенигман зато се чудеше за еден никаков гол шо прими, а вика по него.

Ниту еднаш не се одбранивме кога имавме играч поќе, а имавме неискористени напади во такви ситуации. То мислам дека го одлучи резултатот.

Од овај Пелистер ке биди нешто, има голема надеш, сепак е почеток на сезоната, Серафимов уште не е опуштен за да решава сам како шо си знае ама затоа имаше 5-6 многу добри асистенци. Татар влезе 2 минути и им шибна гол од 11 метри, и него му треба време да се вклопи во тимот. На местото ма Манасков не можеше да добиеме подобро засилување од ова. Пикерите одлички како и секогаш, малку треба со Самоил да се поработи да не брза толку кога шутира ама се со тек на времето. Ми се чини дека до првата европска утакмица ке бидиме тип топ средени ете и новиот среден ке се вклопи до тогаш има уште 25 дена. Добра игра ама малку притисокот не изеде денес.

Golman ili sreden beg da imavme ke gi ubievme ovaa utakmica garantiram ama toe too kazva utakmicata deka ke ima vrven rakomet ova godina do kraaj neizvesen mislam crneco ke se pogodi so ovaa ekipa

I uste dve raboti me zagrizija imavme cisto vodsvo mozevme i da pobedime ko imaja tie 2 iskluceni so 4ca odbrana lino zbesna za to gi ubi na tajmautot i vtorata rabota pak mb baven rakomet se igra aj nemi zamervajte za ova ke recime prva utakimca odime na uste pojako i da se vnesi ushte pohak duuh vo ekipata

Ќу му го искиниме газо во Битола на овие умрените.

Ко ќе се приклучи французо ќе биди упте подобро.
Во глобала одлична утакмица, нијанси фалеа да победиме ама исто и да изгубиме на крај.

Се виде и денес дека очајно фали стабилен голман на ова екипа. Се надевам на полусезона ќе се донеси нешто.

Одиме понатаму!
Следи сезона за мерак и европски утакмици во Битола.

Ќу му го искиниме газо во Битола на овие умрените.

Ко ќе се приклучи французо ќе биди упте подобро.
Во глобала одлична утакмица, нијанси фалеа да победиме ама исто и да изгубиме на крај.

Се виде и денес дека очајно фали стабилен голман на ова екипа. Се надевам на полусезона ќе се донеси нешто.

Одиме понатаму!
Следи сезона за мерак и европски утакмици во Битола.
Doznaj koga imat trening da odam da go vidam novio ?

Back
На врв Bottom