dantemkd
demon hunter
Џабе ко да е прв пат оваа, само ќе ги наљути да не се замараат.Се надевам дека Керик ке им ги покаже ситуацииве, и со метла по глава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе ко да е прв пат оваа, само ќе ги наљути да не се замараат.Се надевам дека Керик ке им ги покаже ситуацииве, и со метла по глава.
Се надевам дека Керик ке им ги покаже ситуацииве, и со метла по глава.
Јоро имаше една многу лоша топка до Шешко, позиција за гол можеше да испадни без проблем.Па инструкциите почнуваат од него ко што знам. Ако им рече да ја умртват и да играт посигурно, сигурно нема тие "killer" пасови да се праат.
Па инструкциите почнуваат од него ко што знам. Ако им рече да ја умртват и да играт посигурно, сигурно нема тие "killer" пасови да се праат.
Тоа се вика недисциплина. Она на Доргу се вика недисциплина. Она на Мартинез минатата утакмица се вика недисциплина. Вториов гол што го примивме е чиста недисциплина. Не може да ти се деси на водство од 2-1, во 95 минута, последни секунди, Евертон да ти влегува у шеснаесетник и да има 7 играчи, а ти да имаш 6 играчи. Се коси со секоја логика на фудбалот. И ко што викаш овие работи се повторуваат со повеќе тренери, ама како и тие што ги кривевме, така и Керик си е крив за ова. Керик уште кога решија да го прават менаџер бев против. Реално човекот нема квалитет, бар до сега да води клуб во Премиер лига. Едноставно е слаб тактички, исти курац ко Оле, само на контри. Затоа и бев против он да остане, затоа што овој филм го имаме веќе гледано. Сезонава ќе се вратиме два чекори назад, така ми делува. Не дека само до Керик е. Знам дека некои тука луѓе мислат дека имаме добар тим, ама реалноста е дека немаме.Не е можно неколку тренери по ред истото да им го зборат. Ова се навики на играчи.
Друже 13 години е исто.Тоа се вика недисциплина. Она на Доргу се вика недисциплина. Она на Мартинез минатата утакмица се вика недисциплина. Вториов гол што го примивме е чиста недисциплина. Не може да ти се деси на водство од 2-1, во 95 минута, последни секунди, Евертон да ти влегува у шеснаесетник и да има 7 играчи, а ти да имаш 6 играчи. Се коси со секоја логика на фудбалот. И ко што викаш овие работи се повторуваат со повеќе тренери, ама како и тие што ги кривевме, така и Керик си е крив за ова. Керик уште кога решија да го прават менаџер бев против. Реално човекот нема квалитет, бар до сега да води клуб во Премиер лига. Едноставно е слаб тактички, исти курац ко Оле, само на контри. Затоа и бев против он да остане, затоа што овој филм го имаме веќе гледано. Сезонава ќе се вратиме два чекори назад, така ми делува. Не дека само до Керик е. Знам дека некои тука луѓе мислат дека имаме добар тим, ама реалноста е дека немаме.
Јоро имаше една многу лоша топка до Шешко, позиција за гол можеше да испадни без проблем.
Не е можно неколку тренери по ред истото да им го зборат. Ова се навики на играчи.
Кај кого ние сме бранеле прекини и изнесувале топка од нога до нога?Не знам што е толку тешко искрено, од 10 тренери чим кај двајца успеало, има нешто до тренерите. Пак ќе речам, не е толку трагична утакмицава ко Хал на пример, ама некои работи се повторуваат.
Го имавме мечот да бидеме реални и имавме контрола поголем дел од мечот. Најголем проблем е што премногу лесни голови примаме во периоди кога реално имаме контрола на мечот. Првиот гол е несмасна реакција на одбраната што води до слободен играч и Ламенс лошо реагираше, вториот гол е лежерна дефанзивна реакција на нашата десна страна...шут како шут Мајлс онака не би шутнал уште еднаш во наредни 100 обиди,
Кај кого ние сме бранеле прекини и изнесувале топка од нога до нога?
Тоа околу пас играта, макар што и тоа беше килаво. Бранење прекини не памтам кога сме имале успешна стратегија и реализација.Ван Гаал, толку го тупеше со пас игра, што се заспиваше на утакмици. Тен Хаг го проба истото, дур не скопча дека прогресирањето на топка до нападот му е супер тешко (технички не поткован тим).
Ќе бидеме во топ 5, нема цело време да дремеме вака. Ќе не посака среќа ваљда некад.
Три натпревари 6 гола промени 3 на глава на левиот бек.
Ако продужат вака ќе сонуваме топ 5.