Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    22
Да ќе напишам. Ако не ти се свиѓа емигрирај :cool:

Ако решам да емигрирам сигурно ќе имам повеќе опции отколку Леао. :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Милан има нов дрес. Онака го ставам, нека не се препознава никој, да нема плачки.

1000033096.jpg1000033097.jpg

Ja neznam Znaci cela godina Alegri madinjata karpuzi ni gi naprai so toa objektivot e 4 mesto i na kraj se izposra za site pari,izleze od kupot na prvata prepreka,superkupot ne ni pruzi otpor,bosi ekipi parma,sassuolo si igraa kurtasak so nas na San Siro,se branese protiv Pisa i Cremonese i stvarno neznam kako nekoj seuste go idealizira!

Way 45 веќе објави нова песна пред 5 часа.
Во новите стихови тој римува за преиспитување на сопствените одлуки и емотивните дилеми, недовербата кон луѓето и притисокот што го има како професионален фудбалер.
Новите случувања со неговата фудбалска кариера веќе му даваат инспирација за нови песни.
Во новава песна веќе ги спомнува последиците од своите професионални одлуки и се чувствува неговото каење.

Продолжи да сјаеш на теренот и во студиото Рафа!!!

#WAY45FOREVER
#RESPEITO

Наводно тој Инацио од Спортинг им го спопикал пред 3 -4 дена. А управава сигурица си го чувале од почеток за 40 мил евра.

Договорено било но Спортинг не успеале да најдат замена за него и затоа трансферот не се реализирал.Ќе биде играч на Милан во Јануари.

Епа баш дека така тврдиш оваа година се под титула е промашај така?
Промаршај е борба за титула и да не бидеме топ 3. Ама без разлика на тоа не знам што ти е со бранењево на Леао и Алегри кога фактите и што се случува со нив укажуваат дека и двајцата беа огромен проблем за Милан.

Tier 1 players :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Завршува трансфер маркет со Омари факинг Хачинсон и ќумбе со суканици што уште нема 1 минута изиграно.

Промаршај е борба за титула и да не бидеме топ 3. Ама без разлика на тоа не знам што ти е со бранењево на Леао и Алегри кога фактите и што се случува со нив укажуваат дека и двајцата беа огромен проблем за Милан.
Па што си го опнал на профилна проблемот Леао ? :icon_lol:

Последно уредено:
Tier 1 players :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Завршува трансфер маркет со Омари факинг Хачинсон и ќумбе со суканици што уште нема 1 минута изиграно.

Па што си го опнал на профилна проблемот Леао ? :icon_lol:
За да имаш што да прашаш. Да се чуствуваш корисно.

Лонтани со прв гол за Парма во Серија А Лонгони во ПСЖ, двајцата најдобри што беа од Примавера минатата сезона не успеаа да ги задржат, штета што Футуро се уште не успеаа да го профункционираат.

Се што направи Јуве, бршр поклон од Милан. Во напад упропастуваат ветувачки акции.

Салемакерс, Рабио и новиот доста лоши.

Ништо офанзивно не направија, секогаш кога ќе се појавеше простор за нешто, засраа.

За ова да функционира мора Пулишиќ да биде во најдобра форма. А кога фали таму креативност треба да се смета и на Чуквуезе. Вака ептен некреативни кога ќе стигнат до 16м.

Последно уредено:
Мореира прва утакмица и тоа против Јуве во нов клуб и нова лига сеуште не е спремен да биде стартер ,али повеќе ми се допадна неговата дефанзива отколку нападот.
Салемакерс едноставно нема капацитет да биде стартер без разлика на која позиција и да игра, неговата улога треба да биде од клупа по 15-20 минути игра.
Рабиот не е доволно арогантен да игра 10-ка во овој систем на Аморим, подобро ќе игра на пивот во средина со Јашари.

#GRANDECISSE
#ForzaMilan

Преголем поклон ќе беа 3 бода.

Бодче и надеж дека ќе бидат подобри.:icon_lol:

Премногу се повлекоа по дадениот гол, но овој тим на Аморим сеуште е work in the making.
Главата горе момци, одиме понатаму!
God Did!!!
Forza Milan!!!

Среќа Јуве замени еден месечар со уште еден па од единствен да повторим единствен шут дадоја дол.

Ама Аморим играл добар и офанзивен фудбал :pos:

За она ќумбено платиле 50мил евра, ништо поарен од Чуквуезе

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Back
На врв Bottom