Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    802
Поверојатно е дека сами себе се гаѓаат. Имено има отворена војна помеѓу СБУ и ГРУ.
На таа тема сега со сопругата лафевме, демак ако им е.
Си викам, нит овде Русија има влијание, нит Украина во чистката на генералите по РФ.
Коза ностра, понимаеш. Секој си го чисти својот двор.

Не си прајте филмчиња, има и видео. Геран 4 со млазен погон удрил во зградата.

Па ти до вчера не убедуваше дека немаат јајца Русиве да ги ликвидираат дегенерициве.
Јас сега ти се согласувам ти ме негираш.
Ееее и ти играш ташакот со мене :D

Тоа на страна ама денеска се жалеа дека Гераниве имале модулација која носи со себе ФПВ дронови и кои почнале да летаат низ Киев. Ако е точно ова, доста заебано за хунтата.

На таа тема сега со сопругата лафевме, демак ако им е.
Си викам, нит овде Русија има влијание, нит Украина во чистката на генералите по РФ.
Коза ностра, понимаеш. Секој си го чисти својот двор.

Не си прајте филмчиња, има и видео. Геран 4 со млазен погон удрил во зградата.

Што знам. Необично за Русиве. Бортников и ко нека му ја мислат сега. Со оглед на тоа колку лесно подмитливи луѓе има низ РФ.

Па ти до вчера не убедуваше дека немаат јајца Русиве да ги ликвидираат дегенерициве.

Тоа на страна ама денеска се жалеа дека Гераниве имале модулација која носи со себе ФПВ дронови и кои почнале да летаат низ Киев. Ако е точно ова, доста заебано за хунтата.

Што знам. Необично за Русиве. Бортников и ко нека му ја мислат сега. Со оглед на тоа колку лесно подмитливи луѓе има низ РФ.

Собрале муда изгледа да направат нешто реално што не е мавање кокошарници.

Без аферим одозгора никој нема да го чепка Бортников, така мислам. Да под санкции е, ама не го жртвуваат него, ако нема некој грев спрема Русија. Досега што знам, само за некое земјиште има сенка.
Колку и да има подмитливи, треба и промаја за добро проветрување, овој по мое не е на промаја засега. Некои од подолните ешалони не е исклучок.
Целата нестиковка со ситуацијата во Украина е што ФСБ е уствари и изворот на силата и редот во РФ. Таму само шаховски потези може да има, дали со жртви, не сум сигурен. Мислам не.

Дугин го крие Бортников во подрумот на Соловиов :kafence: е тоа ви се муабетиве пред кооперација.

Интересно е Зељо и ко се повикале на некое примирје ама Русиве мува не ги лази. Не престанаа. Ваљда им е јасно дека продавачиве на магла пак како цијашот Nothingburger ќе понудат.

Интересно е Зељо и ко се повикале на некое примирје ама Русиве мува не ги лази. Не престанаа. Ваљда им е јасно дека продавачиве на магла пак како цијашот Nothingburger ќе понудат.
Ако не се лажам втор пат им е да ги удрат СБУ?

После заканите на Зеленски за окупација на руското небо мислам дека треба да ја распарталат цела Украина, официјално да ги земат пограничните делови и војната да заврши со капитулација и мировен договор.

Инаку уште една зима ќе биде држ-недај.

Руски дрон удрил во СБУ и баш низ прозорец влетал.
Тој што го наведувал дронот мора да седел во кафуле отспротива.
Руси су свуда око нас :)
Се е издрогирано во светов. Уште се очекува да ја попушиме приказната.

Руски дрон удрил во СБУ и баш низ прозорец влетал.
Тој што го наведувал дронот мора да седел во кафуле отспротива.
Руси су свуда око нас :)
Се е издрогирано во светов. Уште се очекува да ја попушиме приказната.
Русија тотално може да ја покори Украина само преку балистички ракети ако се води по американска воена доктрина. :)

сами себе се пукале со Геран 4. Им го позајмил Герасимов на ГУР дронот го шверцале преку граница никој да не види.

сами себе се пукале со Геран 4. Им го позајмил Герасимов на ГУР дронот го шверцале преку граница никој да не види.
Немаат јајца за такви том кленси филмови Русите

Back
На врв Bottom