Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ахахахах ако му давал јак тренинг ќе бил добар ко нов. Па нема појако.
ПР е оваа ќе види е што ќе направи,многу плачење имаше по него а никој менаџер сериозно не го сматра.

Ако одевме по таква опција за постар лев бек како преодно решение, ете го на слободниот пазар Рафаел Гуериро од Баерн на кој му истече договорот...Таљафико 34 години, Гуериро 32 години. Ама тоа може да е преодно решение со едногодишен договор до следно лето, но има тука еден куп прашалници и можеби подобро Амас да ја добие шансата...Нема да биде сјаен и ќе прави грешки, но може да прерасне во своја подобра верзија. Во ваква ситуација каква што сме во моментов посакувам и Амас да ја добие шансата, а и Хевн да се проба на лев бек како што се прави и со Јоро на десен.

Хевн е праволиниска цепаница, за бек треба 360 степени подвижност. Можат да пробаат, ама не ми изгледа реално.

Мене па ми изгледа дека може да функционира Хевн на лев бек, пред се затоа што има добра пас игра и солиден е со ball carrying, ама тоа се испробува на тренинг, пријателски или Carabao не баш во лигата.

Керик мора да оди со Рашфорд шпиц кај Евертон. Се мачи детево на крило греота е да не им спука 2 гола.

Керик мора да оди со Рашфорд шпиц кај Евертон. Се мачи детево на крило греота е да не им спука 2 гола.
Дете!
Море да му ебам тоа циганот, нека се врати Шешко 100% Куња на крило, овој на клупа, нека учи штом е дете.
Што има Рашфорд освен брзина за центарфор? Дриблинг нема, шут ако се мести 30 секунди, па и тогаш еден фелш знае, праволиниски е и предвидлив како средношколец.
Автоматски споено мислење:

Мене па ми изгледа дека може да функционира Хевн на лев бек, пред се затоа што има добра пас игра и солиден е со ball carrying, ама тоа се испробува на тренинг, пријателски или Carabao не баш во лигата.
Во каква ситуација се доведоа, сигурно ќе му дојде редот и на него на бек. Тогаш ќе видиме.

Дете!
Море да му ебам тоа циганот, нека се врати Шешко 100% Куња на крило, овој на клупа, нека учи штом е дете.
Што има Рашфорд освен брзина за центарфор? Дриблинг нема, шут ако се мести 30 секунди, па и тогаш еден фелш знае, праволиниски е и предвидлив како средношколец.
Аууу. Што гледаш ти на тв бе? Порниќи биг блек мамба или фудбал?
Рашфорд е комплетен играч и треба да се искористи паметно. Сам сака да си направи име во Јунајтед.

Ако е Рашфорд комплетен фудбалер со една нога и без трошка имагинација, не знам како би изгледал некомплетен фудбалер.
Дан Б'рн од Њукасл е Роналдо Назарио за него.

Имаме малку повреди кај офанзивните играчи, кога ќе се сите фит нека игра кој заслужува, нема смее да се оди со глава у ѕид, прагматизм пред се.

Незнам зошто го ставија Рашфорд пред Ламенс у изборот за играч на месецот али ај, небитно секако Бруно е најдобар.

Последно уредено:
Ако е Рашфорд комплетен фудбалер со една нога и без трошка имагинација, не знам како би изгледал некомплетен фудбалер.
Дан Б'рн од Њукасл е Роналдо Назарио за него.
Ќе те демантира со Евертон.

Имаме малку повреди кај офанзивните играчи, кога ќе се сите фит нека игра кој заслужува, нема смее да се оди со глава у ѕид, прагматизм пред се.

Незнам зошто го ставија Рашфорд пред Ламенс у изборот за играч на месецот али ај, небитно секако Бруно е најдобар.
Ламенс ни е константно меѓу најдобрите.
Ама на овој циганскиот коњ ќе му бараат клуб на крај на сезона, мора да го китат со статистики.

Ламенс ни е константно меѓу најдобрите.
Ама на овој циганскиот коњ ќе му бараат клуб на крај на сезона, мора да го китат со статистики.
Се надевам и у Јануари. :gjavol:

Back
На врв Bottom