- Член од
- 3 април 2026
- Мислења
- 264
- Поени од реакции
- 674
Зато Тале го донесоја, за 3цата вредиВие ќе бидите први. Охрид се послаби од лани изгибија 3- ца стандардни голманот , одбранбениот и јапонецот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зато Тале го донесоја, за 3цата вредиВие ќе бидите први. Охрид се послаби од лани изгибија 3- ца стандардни голманот , одбранбениот и јапонецот.
Ќе видиш дека ќе бидат пак 3 или 4 ти.Ohrid ne e poslab naprotiv pojak e. Imaat cvrsta odbrana ako si zamina spanecot. Napadot ke im fali Japanot toa se vide na superkupot. Ubava rotacija so Strmljan ke bea.
Nie kompletni sme ubedlivo najdobri so brojot na stranci ne zeza malku ali se trpi.
Pak ke sme sampioni
Па фала Богу, кај нас македонски се зборува. Прибак и Абутовиќ исто така научија македонски.Vcera slucajno go zapoznav uros mitrovic vo eden kafic,Iskreno mnogu pozitivno sum iznenaden on deckoto,bez razlika sho ne me poznava,ne pozdravi i beshe mnogu ljubezen so nas.Najvishe me iznenadi toa shto celo vreme ni zboreshe makedonski i nekese da zborime na srpski.Stvarno nekad znae da kiksne na utakmici ama deckoto si e stvarno legenda i se gleda deka go saka klubot i ni ja saka drzavava.Dur imame vakvi igraci koi go sakaat Vardar i se gordi da igraat za nego,Vardar e na dobar pat.Siguren sum deka deckoto ke se podobruva i ke stane biten igrac za Vardar vo idnina.
muabetot mi bese deka e legenda vaka u zivo nasmean,pozitiven.A za makedonskiot me iznenadi deka imam mnogu drugari srbi koi se praat deka ne me razbiraat a deckovo si zborese makedonski ko majcin da mue.Па фала Богу, кај нас македонски се зборува. Прибак и Абутовиќ исто така научија македонски.
А за да биде легенда...има уште многу фурни леб да јаде.
Vidi do sega vie ste enigma i alkaloid. Vo nedela bas me zanima kakva utakmica ke bide. Ama mislam deka se pojaki za razlika od lani baska imaa povredeni igraci a toa nikoj ne go spomnuva.Ќе видиш дека ќе бидат пак 3 или 4 ти.
Инаку да фаворити сте ама ова година ќе одлучуваат повреди .
Имаше негде инфо дека поради технички причини нема да се игра во Расадник.Зарем не требаше денес во Расадник да играме?
Ако победат ќе им нема рамен, а ако изгубат нема да е важно бидејќи Червар нели гради тим за 3-4 години од сега, таман да го прослави 90тиот роденден во Јагода со титула.Vidi do sega vie ste enigma i alkaloid. Vo nedela bas me zanima kakva utakmica ke bide. Ama mislam deka se pojaki za razlika od lani baska imaa povredeni igraci a toa nikoj ne go spomnuva.
Нема потреба да се кладиме,уживај во првенството ќе биде едно од поинтересните, штета што нашиве тимови играат во регионална лига непотребни утакмици и ризикот од повреди ќе биде голем.Мој фаворит е Охрид времето ќе покаже дали сум во право или не.Ај да се кладиме со мене дека Охрид нема да бидат шампиони. Одбери облог по што сакаш.
Не им е лесно и на тие пациенти друже.Ако победат ќе им нема рамен, а ако изгубат нема да е важно бидејќи Червар нели гради тим за 3-4 години од сега, таман да го прослави 90тиот роденден во Јагода со титула.