Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Former Premier League ref Mike Dean has admitted to some 'antics' on matchday
1f440.png
:
️
"There used to be games where we'd have a laugh. We used to say, 'We'll kick off now, right and we'd see how long we could go without blowing the whistle'. I've done that a few times in the Premier League before VAR.
We went 20-25 minutes without blowing the whistle!
I used to do another thing in the Premier League. I used to stand in the centre circle and see how long I could stay in the centre circle before I had to leave.
That was just me joking about. Got about 15 minutes once in one game without leaving the centre circle."
(via Jamie Vardy's podcast)

Доста луѓе го сметаат Митен за client новинар и му замеруваат. Наместо да ја врши својата работа вистински новинарски и да поставува незгодни прашања повеќе се улизгува за да добие некаков ексклузивитет директно од клубот. 90% од новинарите уствари се такви.

Mитен никогаш не бил некој кој бркал ексклузива. Ниту пак имам слушнато преголема позитива, ниту пак негатива од него. Многу некако, во средина новинар. Доста е добро информиран околу клубот, и никогаш не се излетува со некој трансфер, дури и да е 100% сигурен дека ке се случи. Се е во завиена форма.

Инаку, имаше наш член тука од Фан Клуб што му правеше интервју во Скопје.

Mитен никогаш не бил некој кој бркал ексклузива. Ниту пак имам слушнато преголема позитива, ниту пак негатива од него. Многу некако, во средина новинар. Доста е добро информиран околу клубот, и никогаш не се излетува со некој трансфер, дури и да е 100% сигурен дека ке се случи. Се е во завиена форма.

Инаку, имаше наш член тука од Фан Клуб што му правеше интервју во Скопје.
Да ми текнува, го имам дечкото по социјалниве мрежи, се пратиме ама ич не памтам како му беше usename тука на форумов. Дечкото е веќе професионален спортски новинар, има доста репортирано за EHF, Sky Sports, BBC, Athletic итн. Ако некој го занима можам да му споделам инфо од неговиот X акаунт да го запрати.

П.С од Енди Митен уствари тука ние пола фан клуб знаевме дека Алексис Санчез е број 1 цел да се донесе, долго уште пред да биде излезена било каква шпекулација поврзана со него :D

Да ми текнува, го имам дечкото по социјалниве мрежи, се пратиме ама ич не памтам како му беше usename тука на форумов. Дечкото е веќе професионален спортски новинар, има доста репортирано за EHF, Sky Sports, BBC, Athletic итн. Ако некој го занима можам да му споделам инфо од неговиот X акаунт да го запрати.

П.С од Енди Митен уствари тука ние пола фан клуб знаевме дека Алексис Санчез е број 1 цел да се донесе, долго уште пред да биде излезена било каква шпекулација поврзана со него :D
Мислам дека прв го линкна Тилеманс или Балеба, Митенс.

Подобро да не пишуваат вакви глупости.
Го оптоваруваат детето за џабе.
Нив не ги бива, сега Керик и Амас ќе ги пуштаат во оган.

Подобро да не пишуваат вакви глупости.
Го оптоваруваат детето за џабе.
Нив не ги бива, сега Керик и Амас ќе ги пуштаат во оган.
Карик е у оган секако, како и другите пред него ќе си префрлаат топка на него ако ги сакнат.

Ахахахах ако му давал јак тренинг ќе бил добар ко нов. Па нема појако.

Back
На врв Bottom