Фан клуб - РК Вардар

Колку лошо игра Фадуил на пријателскиве и денеска просто да не ти се верува дека бил предводник на Трембле.
Во моментов Боно од лани е Стеинс за него.
Автоматски споено мислење:

Најголемо засилување сезонава ни е Воркапиќ со новата форма :D

Последно уредено:
Колку лошо игра Фадуил на пријателскиве и денеска просто да не ти се верува дека бил предводник на Трембле.
Асистенцијата сега на крај :cool:

Он знае да изгради напад, ама за да нападне како Малус тешко..
Со него крилата и бековите ќе добијат поизградени позиции, мислам и за тоа е донесен, за Малус да има многу поголема слобода

Малус ни е Алфа и Омега

Времето на семафорот и времето на резултатот разлика 5 секунди на преносов Арена , не се тачни. И исклучувањата те ги има те ги нема.
Многу лоша секвенца иначе првите минути од второ , добро шо не се одлепија Охрид.

Автоматски споено мислење:

Најголемо засилување сезонава ни е Воркапиќ со новата форма :D
Едини полош од Фадуил е Љевар.
Преслаби сме за во Европа со овој состав, мораше многу посериозно да се пазари. Особено ако знаеја дека Мечка нема да е достапен првиве утакмици.

Може не е лошо да ја изгубиме
Едини полош од Фадуил е Љевар.
Преслаби сме за во Европа со овој состав, мораше многу посериозно да се пазари. Особено ако знаеја дека Мечка нема да е достапен првиве утакмици.
Слаби сме. И французов и хрватов не делуваат ништо посебно досега. Нека не се занесува Михо, нека врти телефони. Славеше роденден, одмори, сега нека се фати за работа, има 2 недели.

Ohrid ne e naivna ekipa, megjutoa pna sto go vidov lev bek sme ocaj. Ljevar sto igra neznam ali KE PLACEME ZA HORIHA.
Mateo swuste ne e toj sto se bara. Mislam ke se opusti mu treba vreme ke bide podobar. Dobivme ma desen I vorkapic izgazi .
Denes tepavme radi odbranata

Ферски е да почекате со вакви коментари до утакмицата во Германија

Овие ќе ги издуваме во првенство дома/гости
Има нови играчи, ротира и пробува - нормално е да прават грешки..
Мене ми се свиѓа Фадуил како разигрува, Абдул исто одличен во некои моменти, Љевар одлично позиционирање само катастрофална завршница

Многу технички грешки од премногу брзање и затоа таков е впечатокот

Кога и да беше потребно се враќаа и покажаа зошто се шампиони
Ќе биде ова многу подобро од што си имате замислено.

Со кариоката и Мечка уште поголема ротација ќе има.
Не е нешто сјајно, ама задоволен сум со тоа што го видов.

Еден е Вардар

Ohrid ne e naivna ekipa, megjutoa pna sto go vidov lev bek sme ocaj. Ljevar sto igra neznam ali KE PLACEME ZA HORIHA.
Mateo swuste ne e toj sto se bara. Mislam ke se opusti mu treba vreme ke bide podobar. Dobivme ma desen I vorkapic izgazi .
Denes tepavme radi odbranata
Ја па мислам дека одбрана сме лоши. Швајцарско сирење. Одигравме на крајот секвенца која ни донесе победа и тоа е тоа. Одбрана многу појако мора да се игра. Напад играме претежно индивидуално, се чека на Малус. Мора Љевар појако да напаѓа , ама ајде ваљда ќе си дојде до време. Рано е. Денес Малус и Воркапич ја решија. Абделхак исто добар со голови и асистенции. Митро тоа малку што одигра не направи техничка грешка , даде гол и изнуди пенал , што е позитивно :D. Никако немаме среќа да бидеме скроз комплетни со Педро и Мечка и Бомаштар на гол. Со нив ќе играме и доста полесно во напад , па и во одбрана. Генерален впечаток денес по мене , победа во прилично бледа индивидуална игра без уиграни акции. Охриѓаниве беа многу поразноврсни. Да се надеваме дека ќе се подобруваме од меч во меч. Со вакви партии во ЛШ ќе бидеме лоши, иако Охрид воопшто не е противник за потценување. Направија добра екипа.

Back
На врв Bottom