Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама распоред у недела со Евертон па со Сабах па Сити ау ау ау
Мора да фатиме самодоверба пред Сити, победи против Евертон и Сабах би помогнале. Па против Сити што биде нека биде.Се освен две победи од Евертон и Сабах ќе е катастрофа. Со Сити дерби е, никогаш не се знае зависи и од други фактори.
Евертон не е некоја наивна екипа, секад се мачиме со нивСе освен две победи од Евертон и Сабах ќе е катастрофа. Со Сити дерби е, никогаш не се знае зависи и од други фактори.
Евертон не е некоја наивна екипа, секад се мачиме со нив
Каков си бе па ти индијанец еден, ај скини ми се скурцаАбе престрашно, Евертон па Сабах. Екипишта. Добро, не ти се смачено понекогаш да тресиш глупости?
Ти си индијанец пошо не веруваш во својот клуб за кој навиваш. Пеце на тетка со еден пост врие од самодоверба.Каков си бе па ти индијанец еден, ај скини ми се скурца
Се убаво кажа освен враќање назад, кога целиот тим е на наша половина и помогнал не значи дека се враќа да помага.Ја стварно не знам што го критикувате Рашфорд овие 2 утакмици, коректно си ги изигра и имаше доста добри втрчувања проигрувања и враќање назад.
Според мене незаслужено се плука по него
Рашфорд не е за крило да се разбереме. Керик многу ќе згреши ако го форсира на лево крило или лажна деветка.Ја стварно не знам што го критикувате Рашфорд овие 2 утакмици, коректно си ги изигра и имаше доста добри втрчувања проигрувања и враќање назад.
Рашфорд е ограничен фудбалер, зашто :Ја стварно не знам што го критикувате Рашфорд овие 2 утакмици, коректно си ги изигра и имаше доста добри втрчувања проигрувања и враќање назад.
Па ти ја р'чна работатаПред да купи рејнџ ровер возел Пежо, олабај го чоекот ќе си рече некој лично се имате замерено.

Тилеманс е зар'ѓан во смисла на уиграност, креирање на шанси, па и шут.
Тилеманс вчера го критикувавме дека зарѓан, он највеќе уствари истрчал и бил инструментален. Уште Доргу да испадне дека има боље бројки од јамал и да кренеме раце ...
Го критикуваме оти не требаше да постои во клубот, ете затоа.Ја стварно не знам што го критикувате Рашфорд овие 2 утакмици, коректно си ги изигра и имаше доста добри втрчувања проигрувања и враќање назад.