Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ама распоред у недела со Евертон па со Сабах па Сити ау ау ау

Ама распоред у недела со Евертон па со Сабах па Сити ау ау ау

Абе престрашно, Евертон па Сабах. Екипишта. Добро, не ти се смачено понекогаш да тресиш глупости?

Се освен две победи од Евертон и Сабах ќе е катастрофа. Со Сити дерби е, никогаш не се знае зависи и од други фактори.

Се освен две победи од Евертон и Сабах ќе е катастрофа. Со Сити дерби е, никогаш не се знае зависи и од други фактори.
Мора да фатиме самодоверба пред Сити, победи против Евертон и Сабах би помогнале. Па против Сити што биде нека биде.
Туку не чека потежок редослед посебно кога играме со Баерн и Атлетико у лигата на шампиони, измеѓу ни се Челзи, кокошките и Ливерпул.

Сабах ќе ги запалат од голови. 7+ за Јунајтед и еден примен ради мувата пред голман.

Евертон исто ќе го си го добие со 2-1 или 3-1. Мојс ги води ебаве џингарлаките.

Може и сити да го лапне. Тука идам со Рашфорд и Фернандеш во 4-4-2 и пукај контри.

[/QUOTE]
Евертон не е некоја наивна екипа, секад се мачиме со нив

Евертон не е некоја наивна екипа, секад се мачиме со нив
[/QUOTE]
Тоа да, тврда утакмица ќе е сигурно, ама треба да се добие дали ко лани 0-1, дали ко претходно 1-2, 2-3, али прекупотребни ќе се 3 бода.

Последно уредено:
Ја стварно не знам што го критикувате Рашфорд овие 2 утакмици, коректно си ги изигра и имаше доста добри втрчувања проигрувања и враќање назад.
Според мене незаслужено се плука по него

Ја стварно не знам што го критикувате Рашфорд овие 2 утакмици, коректно си ги изигра и имаше доста добри втрчувања проигрувања и враќање назад.
Се убаво кажа освен враќање назад, кога целиот тим е на наша половина и помогнал не значи дека се враќа да помага.

Рашфорд не е за крило да се разбереме. Керик многу ќе згреши ако го форсира на лево крило или лажна деветка.
Дечково собра доволно искуство од Барса и сите нафрлувања му се напаѓачки се гледа по шутот.

Рашфорд на 28 години гори за фудбал и голови. Мора да се искористи неговиот прајм.

Рашфорд е ограничен фудбалер, зашто :
Во секоја ситуација кога е во некаква шанса гледа да ја опали со цела сила во ногата што ја има. Да беше он во ситуација како Бруно за 3-тиот гол, немаше да размислува да ја пласира за да го надмудри голманот, ќе ја акнеше со цела сила и ќе промашеше. Тоа е разлика меѓу фудбалер кој користи мозок и кој користи мускули, и тоа нема никогаш да се промени кај него па макар учител му бил и Аристотел.

Пред да купи рејнџ ровер возел Пежо, олабај го чоекот ќе си рече некој лично се имате замерено.
Па ти ја р'чна работата :)
Јас не го гледам како некоја иднина. О'Шеј тип на играч, ќе истера кариера во Јунајтед и репка, толку.
Автоматски споено мислење:

Тилеманс вчера го критикувавме дека зарѓан, он највеќе уствари истрчал и бил инструментален. Уште Доргу да испадне дека има боље бројки од јамал и да кренеме раце ...
Тилеманс е зар'ѓан во смисла на уиграност, креирање на шанси, па и шут.
Има добар шут, вчера се изрезили со тој бескрвниот шут. Инаку е човече што знае фудбал.
Автоматски споено мислење:

Го критикуваме оти не требаше да постои во клубот, ете затоа.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom