ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Momakot / vodjata, so zaskrtana faca, od levo, ne trebase da bide taka lesno (pre)daden na ACAB, steta e da gubime spremni fighter-i na tribina.

Ali, nema da se pravam pameten, kade sto nemam celosno informacii, pretpostavuvam povaznite / poredovnite faci u grupata, znaat potocno, sto i kako...
Еден "фајтер" на батерии.. само за сликање! Во која акција или ризично гостовање против шошони бил??? Или за меѓу себе инциденти кога има само да нападне и тоа кога се мнозински повеќе...

Еден "фајтер" на батерии.. само за сликање! Во која акција или ризично гостовање против шошони бил??? Или за меѓу себе инциденти кога има само да нападне и тоа кога се мнозински повеќе...

Zatoa rekov deka moze da ima pozadina, sto ne ja znam, a vie poredovnite imate vise info

Fighter, sprema gradba / pojava , da se upotrebi taa sila kade / kako treba, e pravata stvar

Se gledame na tribina (ili nadvor od nea), zivi i zdravi, protiv Shkendija (H)Aracinove

Последно уредено:
Zatoa rekov deka moze da ima pozadina, sto ne ja znam, a vie poredovnite imate vise info

Fighter, sprema gradba / pojava , da se upotrebi taa sila kade / kako treba, e pravata stvar

Se gledame na tribina (ili nadvor od nea), zivi i zdravi, protiv Shkendija (H)Aracinove
Respekt druze ako ides nekade od strana da gledas taka treba

Заувек дел од трибину, човек кој га е посветија живот за групу не може никад да биде забравен.
АЦЕ МРАВКА ♾️

Attachments

• IMG_0653.jpeg
    IMG_0653.jpeg
    353 KB · Прегледи: 79
  • IMG_0654.jpeg
    IMG_0654.jpeg
    520,8 KB · Прегледи: 78
  • IMG_0655.jpeg
    IMG_0655.jpeg
    300,9 KB · Прегледи: 78
Кои значки во акции за групата ?
Случкта у Дебар Маало е 2 на 2, еден Комита, добро познат и еден член на Војводи, a од другата страна се В***а и И*и , пајташите на Миленко.
какви значки друже ? Или мислиш на тие што после тоа сакаа да им пишат пријави на нашите ?
Baki a situacijava ja gledase ili ti ja raskazaa tebe ? tepacka nemalo po moj informacii, najmalku nekoj nekogo da samara a toj pa da kutel .

Gamblers sponcinjata dane se zbratimivte so balistite od kade toj transparent ? Pred nekoja godina se stepavte na cair kucinjata na artan i kucinjata na ali sega si pozajmuvate transovi nema rivalsvo megu vas?ili koga sestrite si gi menjate zosto da ne i ova.
Не пишувај глупости. Транспарентот е земен пред скоро 20 години. Два транса им земаа на Војводи тогаш.

Baki a situacijava ja gledase ili ti ja raskazaa tebe ? tepacka nemalo po moj informacii, najmalku nekoj nekogo da samara a toj pa da kutel .

Баки ја знам ситуацијата, а ти уште чекам да ми кажеш како редовен си долги години а не си знаел дека за Нерези дадовме брдо пари. преку 19.000 еуро казни... чудно дека ова не го знаеше, нели пиша пред некој месец.

Дај бе прекини со пишување кога не си информиран за ништо.Убаво ти пиша членот погоре основни работи незнаеш се фати за ова да пишуваш.

Барем на дуелите Брегалница - Вардар - Тиквеш очекуваме да има по две навивачки групи без разлика кој е дома кој е на гости. Дефинитивно најслаба навивачка сезона во прва лига ќе биде ова, водечката група во прва лига моментално е пример како не треба без разлика на терминот.

Барем на дуелите Брегалница - Вардар - Тиквеш очекуваме да има по две навивачки групи без разлика кој е дома кој е на гости. Дефинитивно најслаба навивачка сезона во прва лига ќе биде ова, водечката група во прва лига моментално е пример како не треба без разлика на терминот.
Неприсуствотоо нема врска со терминот. Трета утакмица по ред не се навива.

Back
На врв Bottom