- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 568
Ја се надам дека до понеделник ке га потпишемо.Има ли новости за странца на 5?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја се надам дека до понеделник ке га потпишемо.Има ли новости за странца на 5?
Средина на септемвриЗнае ли се кд ке га објавив распоред КФСМ за нову сезону?
Da da ne e produzen josteГлигоријевиќ нема још официјално продужен договор сс Тиквеш или? Пошто нема га на профил на играчи кои продужиле
Глигоријевиќ е класична 5ка ама свакако би ни легнаја хахахаDa da ne e produzen joste
Автоматски споено мислење:
Kako bi ni legnaja on na 4ku
Глигоријевиќ и Милков се официјално играчи на Тиквеш, со уште неколку млади и тројца странци ќе ја почнат сезонатаDa da ne e produzen joste
Kako bi ni legnaja on na 4ku
Па овај управа никад и не е имала осет. Они две сезоне лани и преклани уопште и не ги најавуесва утакмице немаше никакав постер по град немав официјалну страну на социјални мреже и ред други работе. Да не бесва Кумани да информирав за утакмице уопште немаше да се знае кд играв.Да тој сакаше да пишу још ичера. Прв собир днс ќе видимо вероватно екипа на што личи на турнир у Битолу и дали ќе донесев центра.
И да видимо ќе има ли прв официјалан тренинг сс Кумани пошто овај управа сга малко нема осет како треба да функционира клуб и мислив дека е њин приватан.
Па овај управа никад и не е имала осет. Они две сезоне лани и преклани уопште и не ги најавуесва утакмице немаше никакав постер по град немав официјалну страну на социјални мреже и ред други работе. Да не бесва Кумани да информирав за утакмице уопште немаше да се знае кд играв.
Мада лани имаше прв официјалан тренинг сс Кумани иако тој на екипу не ву беше прв, ваљда такој ке бидне и овуј годину. А за днска уопште никога не пуштав у салу ке помислиш дека су Лејкерси![]()
Тој сакаше да кажу не пуштав иако има дечки што работив на своју инацијативу да има колко толко запознаеност на јавност аони днска не су пуштале никога како да не знам Реал Мадрид су ќе ги открие некој мислиш на деду ги е имање клуб у наследство.Па овај управа никад и не е имала осет. Они две сезоне лани и преклани уопште и не ги најавуесва утакмице немаше никакав постер по град немав официјалну страну на социјални мреже и ред други работе. Да не бесва Кумани да информирав за утакмице уопште немаше да се знае кд играв.
Мада лани имаше прв официјалан тренинг сс Кумани иако тој на екипу не ву беше прв, ваљда такој ке бидне и овуј годину. А за днска уопште никога не пуштав у салу ке помислиш дека су Лејкерси![]()
На фанклуб и мислу ама днс некој од клуб не е дозволија да се сними некое интервју и слика од прв тренингПа треба да се ангажирав и најаве да пуштав што преко странице што преко медиуми како kumanovonews, Tv+, Kumanovskimuabeti и што ти ја знам. Фанклуб исто да не беше немаше људи да знаесва кд се игра. Затој људи и немаше много у салу
Да да ни на данклиб не дозволиле днска малце дебилска работаТој сакаше да кажу не пуштав иако има дечки што работив на своју инацијативу да има колко толко запознаеност на јавност аони днска не су пуштале никога како да не знам Реал Мадрид су ќе ги открие некој мислиш на деду ги е имање клуб у наследство.
На фанклуб и мислу ама днс некој од клуб не е дозволија да се сними некое интервју и слика од прв тренинг